dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Monstera, Anthea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E vala Anđo, prava si!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() meni se sviđa tvoj slak |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Draga moja zar se ti brineš što će tko reći?! Tvoj slak je baš super a i da nije što te briga kako čiji jezici lete! Pored mog vrta(ćirni malo uz krizanteme) su susjedove masline koje nikad nisu pokošene a kamoli okopane,trava do pola njih i to ne vidi a jako dobro registrira što je radim i sadim a onda meni jednom pukne filmić uzmem račun od vode i kežem mu "kad se tako lipo brineš za moj dvor i što je u njemu posađeno evo ti i isto tako lipo plati račun ili zaćepi gubicu"I hvala dragom bogu ja imam svoj mir a on zavezanu labrnju. |
|
![]() |
|
Kod nas još nisam vidjela da netko slamom ili sijenom malčira vrt. No, meni se ideja sviđa, pa ću dogodine pokušati i ja, možda bude viče sreće s njim.
Mogu samo zamisliti šta li će tek na to reći!! |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
baš je super ta ogradica,a slak je poseban,nisam još takvog vidjela.....
A dobro sam se nasmijala ideji da peremo veš na recimo Dravi,stvarno bi to bio prizor za snimanje....he-he-he
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Dadinice,tko će ti što reći?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prije bi bilo za promatranje
![]() ![]() Flover, hvala što mi svraćaš ![]() |
|
![]() |
|
Ma babe, tj. seoski inspektori. Nisi vidjela šra sam napisala uz sliku slaka. Pa ako se beče na slak na koncu, šta li će tek reći na slamu u vrtu?!
|
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
sta cete starci sve moraju razgledati i komentirati ko kad im se vrati djecija pamet.dadinice lijep ti balkon meni simpa kad nesto novo vidim
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Ma nek baka priča kaj hoće,slak je za 10!
I ja sam ga tak plela na špagu,ali mi je moja Lara(pas) kad je imala udvarače sve strgala. |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ma znaš onu pjesmu,pusti selo neka priča,važno da je tebi a i nama lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pa da se ošišaš! Još malo pa ćemo korpe s vešom i prakljače pa na vodu. E što bi to bila slika...
![]() ![]() Flover, šaljem ti ![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Oprosti izgleda da mi promaknulo to sa slakom! A baka je baš smiješna kao misli da su svi slakovi beskorisne travurine. Dobro je što si joj pokazala da nije tako,pa nek si ona misli što hoće!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Pustolov
![]() |
|
![]() |
|
Komentar jedne seoske babe na moj slak je : ova cura mora da je poludila kad kači konce i travuljinu po kući!
Njoj za inat evo još jedna ![]() By dpodor12 at 2012-07-07 |
|
![]() |
|
Piramidal
![]() Eh, draga moja, zbog ljubavi se mora svašta podnijeti. A ako je Lara bila zaljubljena.... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |