Moj vrt u gradu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 20> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasan gradski vrt!
![]() Sve ti je u cvatu,prekrasne biljkice ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Prekrasan gradski vrt.Svaka ti čast imaš puno raznovrsnog cvijeća.Vidim da si ljubitelj hortenzija, božura, klematisa i hosti kao i ja .Isplati se navratiti češće kod tebe.
Kleoma ti ima fin krupan cvijet , ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Camellia, drago mi je da si opet navratila. Imaš pravo zaista dobro zalijevam jer je kod mene užasna sparina pa se bojim da će se sve sasušiti.
Tikvić - hvala. Zaista neumorno cvate. Baš mi se odužila za to što sam ju udomila.
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Već dugo nisam vidjela velikolisnu begoniju, prekrasna ti je !!!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo me u tvom vrteku,imam dva tjedna zaostataka pa će trebati vremena da sve pregledam.Svašta lijepog imaš,a meni su kao i tebi cleome prekrasne.Imala sam ih prije nekoliko godine i nemam pojma zašto su nestale jer se same zasijavaju.Izgleda da sve dobro zalijevaš kad tako lijepo izdleda.
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
čestitam na prinovama
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Floramye, drago mi je da ti je procvjetala, žao mi je što ti nisam dala još dvije biljčice koje su niknule a koje sam na kraju počupala jer ih je zagušio (gore spomenuti) korov.
Svesa, drago mi je da si bila....navrati ponovno.
Drage moje, moram se pohvaliti. Od subote sam u vlasništvu plavog i bijelog "krumpirka". Naručila sam plavi ....ali se eto i bijeli sasvim "slučajno" našao i naravno da sam ga usvojila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
evo me opet,divno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() |
|
Dadinice nikla je početkom 6 mjeseca. Imala samo par cvjetića indigo plave boje. Slabašna neka biljčica... ustvari sam svo sjeme što sam fotkala ( facelija, godecija, zvončići, margareta i dr ) posijala i niknuo sami korov. Baš me razočaralo.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Karmen, samo jedno pitanje. Da li ti je nikla facelija? I ja sam je sijala, ali nije nikao ni jedan jedini struk.
|
|
![]() |
|
Cure hvala, Kamilica ako želiš mogu ti ja kupiti ako nađem.
Evo rascvala se!
Dvije male biljčice kupljene i ispale jedna ciklama jedna bijela.
Uploaded with ImageShack.us
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Godecija je još na životu, ostala je onakva štrkljasta ali mislim da će imati cvijet. Ako bude, poslikam pa ti pošaljem!
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divni noviteti, a i ostalo je naravno lijepo. Još kad ti krumpirko stigne, jedan mi je od najdražih, radujem se s tobom.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
E kad ja ne stignem na GG tržnicu, pa onada i nenađem cleome. Ja sam svoje posijala, (sjeme pokupila u Aljmašu za lanjsku Gospu) i sad je tek nekih 5 cm, a tvoja će već cvjetati. Uživaj u ljepoti tog cvijeta. |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
Mali kaktus - za lavandu su mi objasnili kako ju treba prvi puta brati....a tako se radujem za cleome. Procvjetale su. Stvarno su me oduševile.
Anthea, Dadinice, hvala vam. Svima šaljem
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Šta reći na svu ovu ljepotu osim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANTHEA ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
prošetala ja malo kod tebe....divno,divno
![]() |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nisam znala da se lavanda može dvaput brati.Cleome su jako lijepe biljke,cvast će ti cijelo ljeto i vole se same rasijavati.Lijep je tvoj vrt Karmen.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |