kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dadinica,PUSTOLOV,gospina trava,Belina,Mari 5510,Horti-hvala vam na lijepim komentarima.
Toni-to je ta agacija,sviđa mi se jer cvate čitavu godinu. Aralija draga i kod mene prži,samo što ga ja svakodnevno zalijevam. Svima veliki pozdrav ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovdje s ne osjeća da vani prži, sve je zeleno i procvjetano, samo jedno veliko BRAVO
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
A ljudi moji, tu ne znaš jel veća raznolikost među kućnim ili vrtnim biljem
![]() Hortenzija je izgleda neka nesvakidašnja, baš je lijepa!
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je pravi mali raj
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
prekrasno draga!
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
a to je ta rozna agacija
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
jao cvijeca da se covjek izgubi od divote
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nemam druge riječi osim
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Toni,gospina trava,dijana7566,Ksan-hvala vam na posjeti.
Pero28-žao mi je što ti ne mogu pomoći oko drveta. sada malo novih slika orhideje ![]() ![]() ![]() ![]() pasiflora ![]() hortenzija ![]() tekoma ![]() anđeoska truba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Svašta lijepog kod tebe
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Draga Kamelija imaš lijepe hibiće, a tek roz truba
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
floramye-
![]() flover- ![]() horti- ![]() tikvić- ![]() camellia- ![]() ovo je anđeoska truba kupljena pod narandžastom duplom,pa sada sami procijenite ![]() a ova ruselia je kupljena na flori kao bijela ![]() toliko sam ljuta i razočarana sada opet nemam bijelu ruseliju ![]() ![]() barem znam da je to to ![]() malo hibiskusa ![]() ![]() ![]() jedna zajednička ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo i mene u tvom vrtu i naravno kod tebe se ima što vidjeti.Hibiskusi su prekrasni.Vidjevši kod tebe pandoreu odmah sam išla pogledati jel ona moja cvate i vidim pupoljke.Da nije danas bi je bacila jer je već velika ,a do sad nije imala ni jedan cvijet.Prekrasno.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Imaš prekrasnu kolekciju hibiskusa. Šarenolisna pandorea mi je preljepa, ali trubasti ljiljan je preprekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Za rozi abutilon nisam ni znala da postoji. A i žuti se ne sjećam da sam vidjela
![]() Bacaš me na potiljak s tim svojim novotarijama
![]() |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
auuuu daleko je ovo od skromnog,pa kod tebe je prava cvjetna raskoš....
![]() ![]() ![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasno cvijeće kod tebe!
Abutiloni, vrtna fuksija i uskolisni božur su moji favoriti!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4243444546 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |