Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasan astrić !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Svaka čast Mali kaktus na obojici. Tebi naprosto ide sa kaktusima, pogotovu onima s cvijetovima žute boje
![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Kada sam se jutros vratila sa mise dočekalo me prelijepo iznenađenje: cvijet
e.subdenudate veći i od kaktusa i od posude ![]() |
|
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ovome kao da nema kraja kod tebe jer u pozadini se otvara još jedan. Preljepo!!!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
prelijepo glikica.............savrsen cvijet.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
Sagare prelijepa su obadva. Je li ti taj epyphylum narandžaste boje?
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gricka,vrlo lijep cvijet,a da li miriše,mene su uvjeravali da echinopsis subdenudata miriše,a moji uopće nemaju mirisa.
Sagare,pa i ti imaš lijepih kaktusa za pokazati.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ni moj ne miriše
|
|
|
|
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
Ivany ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 347 |
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Ivany hajd molim te reci kako se zove ovaj lijepi kaktus,imam isti ovakav koji se sprema cvjetati?
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jako lijepi cvjetovi, svi odreda !!!
MK i Gricka, imam ja jedan echinopsis bijelog cvijeta i miriše mi na limetu, tako nekako. Samo što mi ove godine nešto slabo imaju pupove, možda bude kasnije, do sad sam samo dva cvijeta imala. |
|
|
|
![]() |
|
po mojim saznanjima, ovo je hamatocactus, osim ako ga neki "stručnjaci" nisu preselili u neku drugu grupaciju, pa ako netko zna točno, neka me prosvijetli:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dzeni mislim da je to echinopsis oxygona,ali nisam sigurna jer sam se tek nedavno počela zanimati za njihova imena,do nedavno su mi svi bili samo kaktusi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ivany,Glikica,prelijepi su
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobar dan, mislim da je to echinopsis obrepanda, on se i inače na engleskom zove Violet Easter Lily Cactus, a i ovaj tvoj ima lila (ljubičaste) cvjetove..... Pozdrav...............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica,
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Hvala Schumy na ispravku!
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Gricka, nije narančasti, nego crveni, slika je nekako mutna :(
Glikica, mljac, baš je cakini. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7071727374 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |