Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 134> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikica, poslije slika tvojim kaktusa jučer i danas, ja moram na ispovjed !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Schumy,prekrasni su
![]() Glikica,pa koliko ti imaš astrphyruma,jedan ljepši od drugoga
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Free, pa jel dotle došlo ?
MK imam ih dosta, ni ja ne znam kad mi se toliko nakupilo. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da ću ih morati još nabaviti,meni osobno su jedni od najljepših kaktusa
![]() |
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Bravo Glikica, bas su lijepi primjerci! Svaka cast!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() Lijep pozdrav iz Jastrebarskog! |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala PD, ovo su malo stariji primjerci, no i mlađi su mi cvali, vidim na nekima još pupova, dakle bit će cvijeća.
MK i ja ih volim, a evo ti još jedan primjer zbog čega, slijedi slika jednoga koji je doslovce uskrsnuo iz mrtvih, malo je ružnjikav, ali je ŽIV : ![]() nje do sada nikada cvao, ali mi on vrijedi isto kao i onaj koji je dao već 100 cvjetova, jer ovakvo preživljavanje se rijetko dogodi. |
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Moon,bravo,lijepi cvijetići
![]() Glikica,a šta mu se dogodilo da je takav?
![]() |
|
|
![]() |
|
Nemam pojma MK, jednog dana sam skužila da odumire, kad sam ga uzela u ruku digla sa zemlje vidjela sam da nema korjenje, potom sam ga tako ostavila negdje sa strane, skoro i zaboravila na njega. Nakon zaista dugo vremena, čak više od mjesec dana sam u teglicu stavila novi substrat i astrića samo položila gore malkice ga pritisnula da bolje "sjedne". Nakon još mjesec dana je počeo dobivati nešto vode i tako otišao na zimovanje. U proljeće mu se dogodio ovaj izrast gore što vidiš. ( malo smo skrenule sa teme, nadam se da nitko neće zamjeriti)
|
|
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
moon, krasne su slike tvojih kaktusa.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
pinus... |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Lijepo Schumy
Prekrasni astrophytumi Glikice
Bravo Moon
Svima
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
Ovo je valjda najveći cvijet kod mojih astrića:
![]() Gimnići su ozbiljno prihvatili bačenu rukavicu, pa su uzvratili svojom cvatnjom: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() |
|
Glikica,prekrasni i astro i gimnići
![]() Sagare,vrlo lijepa lobivia
![]() |
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, Moon, Sagare22
![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Evo konacno je i kod mene nesto procvjetalo....samo ne znam kako se zove ovaj kaktus? |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Mislim da je neki echinopsis, sad koji točno, ne znam. Ono što sigurno znam je to da u tom tvom aranžmanu, koji je inače lijep, vidim puno vlage pa čak i neku mahovinu što nikako ne valja ni čuvarkućama ni kaktusima. Provjri to , možda ja nešto krivo vidim, ali ipak...
|
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Dobro ti vidis,ali ovo je slikano poslije kise,zemlja je jos mokra,a ova mahovina je samo na kori drveta koju sam isitnila i posula oko saksija i sempića.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7273747576 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |