Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prastari veliki i visoki bančić.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
U pola posla mi je nestalo zelenog laka u spreju pa sam nastavila s bojom za beton.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasno Kiki
![]() |
|
![]() |
|
Tenx.To je bilo glasanje:limuni ili ruže.Imam još nekih radova ali mi je kartica u aparatu otkazala poslušnost.Fotke postoje ali u nekom ljevom folderu.Probaču ih večeras naći.
|
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Baš mi se dopada.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
super je!
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Kiki bravo za limune!
|
|
![]() |
|
Stara tacna od bambusa.Motiv salvete smanjen na minimum zbog dimenzija tacne.Zlatni antik vosak,bitumen razrijeđen benzinom i točkice s kojima sam konačno zadovoljna jer je četkica dobra.Starinska i tvrda.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() |
|
![]() |
|
dinazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 156 |
tacna je...
![]() |
|
![]() |
|
Akrilnim bojama.Zaboravi vodene osim za lagano toniranje akrilne.U ovom slučaju sam miješala mikron vode,zelene i crne boje i blendinga.Isto i sa bojom tamne ciklame.
|
|
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
majstorica mejkovera... ![]() ![]() tacna je čarobna... kakav je to zlatni antik vosak? kad i kako se nanosi? nešto sam vidjela na lumosovim stranicama, ali letimično... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
cd,nije mi jasno u vezi usporivača koji imaš.Kako on može raditi i usporavanje i raspucavanje?
Temperu možeš lakirati.Evo dokaza.Narukvica iz mladosti koju sada nosi moja kćer.Tada nisam ni čula za akrilne boje.Lakirana je ili lakom za čamce ili lakom za nokte.
![]() klara to je vosak Cerantica od Stamperije,45 kuna,jako izdašan.S tim radim što hoću i kad hoću.Pretežno okvire za slike.Razmazujem sa krpicom na prstu.Sporo se troši.Čim se nanese suh je.Nije na akrilnoj bazi.Obožavam ga.
|
|
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Kiki-bančić je predivan,a tek tacna...
![]() |
|
![]() |
|
Naručiteljica je htjela oslikavanje stalažice motivom koji već ima na komodi.Na kraju se to pretvorilo u restauraciju zbog brojnih rupica,udubina,izbočina,pukotina i puknutih djelova.Najviše vremena sam potrošila na matiranje glosi boje i izravnavanje debelih suzica i valova. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Odlično si ga sredila...stvarno si uspjela....
Svaka čast! |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
savršeno,....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Svaka čast, cvjetića ni premalo ni previše, kako bi se reklo - taman - |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7778798081 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |