Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 08:07
Došla sem videti kej ima novoga? Bormeč lijepi vrt.Znaš nisam zavidna osoba, ali kad vidim kak imaš lijepu zemlju znaš da ti zavidim.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 16:03

Tikvice Black Jack... njima ne smeta suša..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:10
e pa da i ja volim ciklu,a i spremao sam je za zimu i to na neki recept koji sam dobio i svi se čude kakav je to recept,a cikla poslje toga fantazija......možda ove godine i spremim
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:26
Ljiljus ne djeluje tako strašno,zato što je to bilo ranije slikano,još dok nije toliko pripecala vrućina,sad baš i nije nešto i nema baš nečega. A luk ko luk,on je stvarno nadmašio samog sebe,debeo je kao kakve tikvice,stvarno prasci debeli od luka! Njemu izgleda ne smeta ni ova vrućina,ni suša..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 16:05

A ovaj plavi luk je ostavljen za sjeme....za narednu godinu....
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:28
A možda se tebi neče svidjeti tako napravljena cikla pa češ me
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:23
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Kod mene je i tako sve već otpisano,čega je bilo,bilo je,mislim da ja sad kasno za popravljanje štete,ionako je sve već riknulo..pomirila sam se s time,što je valjalo,to sam pokupila i spremila,ostalo teško da će više doći k sebi..

Koji crnjak sigurno još ni sve gotovo.

Ksan mislim da je sve više-manje otpisano,kukuruz još i nije toliko loš,malo je došao k sebi,ali od visokog graha kojeg ja uvjek posadim po cijeloj parceli,mislim da ja za njega već jako kasno,uopće niti cvate niti raste...   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 16:04

Cilindrična cikla......malo je slika ispala smješna...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2012 u 22:13
Dmirce recept na sunce,odmah!
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:39
Eto vidiš, svako zlo za neko dobro!
Lipik
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:00
joj monstera fine ti cvekle samo neobicna mi oblikom,a luk taj plavi i ja volim za salate dobar je.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:40
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Došla sem videti kej ima novoga? Bormeč lijepi vrt.Znaš nisam zavidna osoba, ali kad vidim kak imaš lijepu zemlju znaš da ti zavidim.

Gt,onda lijepo dođi k meni,pa ćemo skupa saditi! Urod ako ga uopće bude,podijelimo po pola i eto!
A sad ozbiljno,bez šale,bivši vlasnici su nam rekli kako samo nas par ovdje ima tako dobru zemlju i mislim da nisu slagali,vidim da se drugi ljudi naokolo žale da im je u vrtu još gore nego kod nas,izgleda da je na drugim parcelama jako pjeskovito. Bila sam kod moje susjede preko puta i stvarno je tako. Žena se skroz žali da im zemlja ništa ne valja i uistinu je tako,kod nje izgori sve prije nego uopće dođe do faze potpunog razvoja.   
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:18
Eeeeeej draga,pa gdje si ti? Cikla nije ništa neobično,ima je već nekoliko godina ovdje u prodaji,tj.ima sjemena u svim poljoapotekama. Prednost ove cikle je što se brže skuha i tko je voli na manje izrezane kolutiće,kao ja,idealna je!
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 07:23
Meni je tvoj luk prekrasan, i ovo oko njega mi ne djeluje tako strašno kao što pričaš, bar ne na slici.
Lipik
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 09:17
Draga Ana sad si me baš dobro nasmijala. Znaš da zapravo tim lukovim cvjetnim glavicama niti špagica ne pomaže baš puno,istina ne padaju na tlo,ali prelome se i opet ostanu tako visiti u zraku,znači svejedno su preteške...
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:35
Kod nas palo malo kiše,no nedovoljno,zemlja već sve popila! Sok nisam nikad radila od cikle,ali ju volimo kao zimnicu,odmah je pokuham i spremim,inače brzo kalira ( gubi vodu ) i onda to više nije to što se očekuje od nje.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Srpanj 2012 u 00:19
Špagice za držanje lukovih cvjetnih stabljika su ti jako dobra ideja. Iskoristit ću je druge godine za gladiole. Sad su pri kraju i padaju na sve strane ko pijane. Kad im metnem špagicu, bile buju ko soldateki u špaliru LOL
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:28
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Eeeeeej draga,pa gdje si ti? [IMG]smileys/smiley27.gif" align="middle" /> Cikla nije ništa neobično,ima je već nekoliko godina ovdje u prodaji,tj.ima sjemena u svim poljoapotekama. Prednost ove cikle je što se brže skuha i tko je voli na manje izrezane kolutiće,kao ja,idealna je! [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" />

evo me bona zega ubi hehe.ja prvi x vidim taj oblik,a cveklu volimo od nje mi je salata broj1,a i sok onaj kupovni ne pravim ga rucno.cveklin i mrkvin sok izmijesat mmmmm ima da zivis zdrav sto godina
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2012 u 11:44
Ajde bar nek luka ima.....ma za njega i nije neki problem,nije da ga baš previše obožavam,ali u kuhinji je potreban svakodnevno..dok kuham,neka jela su nezamisliva bez luka kao začina...
A što se tiče za jesti ga ovako sirovog,baš mi i nije često na tanjuru....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2012 u 23:19
Da ovaj luk je posebno dobar za salate! Mi ga obožavamo u krumpir salati!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2122232425 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.