Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 77> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
prava fešta od ljepote
|
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
U potpunosti se slažem a imam i jedno pitance da li si dipaldeniji zakidala izboje kad je grmolika |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala vam sto me posjecujete ,ja sam malo zanemarila slikanje pa sam propustila dosta toga..aralija nisam dipladeniji zakidala vrhove,kupita je takva .kod mene je ludnica,izgore sve,uzalud azljevanje,kaktus garten mi je koma,znam da je dovoljna jedna kisa da sve ozivi al kise nema
dobila sam opet kaktusica od mojih svicaraca ,bas su mi slatki notocactus uebeimanianus ![]() monvillea ![]() echinocereus pectinatus ![]() opuntija tunicata ![]() astrophytum muriostiqma ![]() i jos par ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kamenjar,oprostit ćemo ti što nije bilo slika.Ovo danas je vrijedilo čekati.Tvoji kaktusi i sukulenti zaslužuju divljenje.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
cotyledon ima prekrasan cvijet..
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
konekcija me zeza slike nek cekaju do veceras ..neda mi se stavit slike kad mogu
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja bi ti rado poslala malo kiše koje je prije par dana padala,ali ne znam kako
![]() Prelijepi kaktusi,uvijek rado dolazim u tvoj vrt gledati novosti,tvoji te gosti jako vole.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Krasno kamenjar, i opet si se ponovila u kaktuse, lijepi primjerci.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ime
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga, nije me bilo kod tebe jedno vrime, ali zato je sada užitak gledanja tvog prelipog cvića bio veći
super su ti biljke na slikama, kaktusi, cvjetnice... divota a prinove iz švicarske su mi samo izazvale zavist - ali onu pozitivnu ![]() ostavljam ti veliki pozdrav, uživaj sad sa svojim najdražim cvijetom ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lijepo cvijeće, kaktusi...
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Bravo Švicarci. Bože daj što više takvih prijatelja
![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
uhvatila sam malo vremena pa se prošetala kod tebe, kao i obično-prekrasno, VELIKI POZDRAV!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
pozdrav i od mene , a Švicarci su pravi
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Kuc, kuc.....nema nikoga ?
kako su ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |