Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 138>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:53
Evo ti recept za puding od bundeve:

Bundevu očistiš,oguliš od vanjske kore,izrežeš ju na kockice i staviš kuhati u malo vode,dodaš šećera po želji,ako voliš i vanilin šećer možeš dodati i pustiš da se raskuha. Ako je još dosta vodenasto,dodaš malo Gustina ( žlicu,dvije) izmješaš i još kratko prokuhaš. Sad sve nakratko izmiksaš,a po želji možeš još dodati polovice oraha ili grožđice,hladnom vodom isplahni zdjelice i ulij puding,ostavi da se ohladi i malo stegne i to je to....meni osobno je ovaj desert super,lagan je i zdrav...

Dobar tek!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:46
zaboravih rec i mi tu stambolku-turkinju pecemo u rerni samu i jos je na kockice izrezemo i posecerimo i dinstamo nije d ami se bas tako svidja to vise moja mama pravi,ja tu bijelu ubacujem u corbu extra je ukus.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:44
rekla sma da ne mislim na tu bijelu sa vana kod ans se kazu stambolke doduse ja je zovem bijela.kako ide puding od te napisi?pitam za one druge sto se pite razvijaju od njih sta mogu od njih kad otvrdnu sam ured sve otvrdle od ove pustinjske vrucine
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:40

Ja mislim na ovu bundevu,kod nas joj još kažu i Turkinja.....
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:38
Joooj Pustolovko moja ,a reci mi jesi probala praviti puding od bundeva,pa pečena bundeva iz pećnice,vučena pita od istih,imaš mnoštvo recepata i na netu....
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 23:13
ma jesam to dadinice al od mlade bundeve.zaboravih rec i od stare pravim jednu corbu za kus-kus ako znate sta je to.ubacuejm kocke skuha se fino i ukusno je.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 22:53
Pustolove moja, jesi li kad probala skuhati varivo od njih? Ili možda razvući pitu, kao krompirušu?
I jedno i dugo bude super!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 22:16
dmirce ne mislim na krupnije cikle nego na bundevu-tikvu onu veliku
znate kad tikva otvrdne sta moze sa njom da se uradi ja nemam nikakav recept samo povadim kospe i tikvu bacim,a zao mi bude uvijek.
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 12:42
Monstera pa netreba ti šečera ima ga već u receptu.
Pustolov misliš ne krupnije cikle i to može nema veze bitan je omjer.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 21:12
moram i ja probat po oovm receptu.F.daza da li moze od onih vecih tikava ne mislim na one bijele okrugle stambolke?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Kolovoz 2012 u 21:07
Ja bih ipak malo dodala šećera...
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 22:27
Pustolov kako je rekla Dadinica nebude slatka taman joj je okus mislim da čak netreba ništa ni dodavati.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 09:12
Gt,Hvala ti,idem pogledati!
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:26
Monstera vidim da imaš tikvica. Imam više nego super recept za pekmez od tikvica. Stavila sam nedavno u recepte.
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:25
Ja isto radim, ali bez šećera, nakon punjenja flašica pasteriziram u rolu na 70 stupnjeva jednu vuru i ostavim da se u rolu ohladi. Duuugooo traje.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2012 u 08:08
Ne bude slatka. Po vrlo sličnom receptu radim i ja već godinama. Puno je i sirćeta, šećer se skoro i ne osjeti.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:59
Pustolovko moja,za ovo ćeš morati pitati Dmirca,ja sam ju drukčije pravila s onim gotovim Pikant fix-om za kiselu zimnicu....Ali ću svakako jednom isprobati i ovaj Dmircev recept,to svakako!
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:26
da li bude slatka salata jer ide dosta secera?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:16
Dmirce,probat ću svakako!
Na vrh
dmirce12 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dmirce12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Srpanj 2012 u 23:14
Da meni je uvjek uspije probaj i ti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 112113114115116 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,609 sekundi.