Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 66> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Akvarijum je odličan, a i biljke lepe i negovane. Znamo da imaš prelepe biljke pa očekujemo slike
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
konačno si se pojavio,stvarno te dugo nije bilo,i dalje je prekrasno kod tebe zato sad slikaj i šalji nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Vrtni akvarij je doista poseban! Ima li ribica?
Drago mi je da si se vratio jer sam uživala promatrajući nastanak tvoga vrta i puno od tebe naučila. Kako je Lasta? |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Kak' mi se kaktusarnik dopada , fest mi se dopada !
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Akvarij još uređujem. Trenutno sam u fazi nabavke biljaka i izrade filtera i pumpe.
Biljke su jako stradale za vrijeme onih 3 tjedna vrućina, kad je temperatura u hladu dosezala 38°C, svakodnevno. Bez obzira što su im "noge" bile u vodi, biljke su se svejedno sušile. Al evo od posljednjih kiša ipak su malo došle sebi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Tooooo!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() Drago mi je da ne odustaješ od gonfrena, kod tebe su uvijek the best of...
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sada sam vidjela tvoj uradak..... Lijepo.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Predivno je sve...popratila sam sve što se dalo popratiti i iz tvog dnevnika i ovdje i zaista sam zadivljena. Divnog li mjesta za odmor! Samo pogled na beskrajnu ravnicu i polje suncokreta budi u meni mir i spokoj.
Tvoj vrt je prekrasan jer iza svakog zavijutka puteljka - čeka neko divno iznenađenje.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno, nevjerojatno, oduševljena sam, takvo što se treba sjetiti a ne još i napraviti, svaka čast
![]() Ova slika mi je prekrasna ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
PREKRASNO
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hvala svima!
Ksan, to je Gompfrena. Jednogodišnja biljka. Sije se rano u proljeće i rasađuje u vrt nakon mrazeva.
Nemoj zaboravit na nju pa mi se javi na jesen. Poslat ću ti sjeme.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prvi puta sam u ovom vrtu, Tu se zaista ima šta vidjeti! Sve je prekrasno, ne bih mogla izdvojiti "ono" najljepše...
A akvarij... oduševila me i ideja i izvedba. Svaka čast majstore! |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ljubice moj duboki naklon zbog svega učinjenog .... predivno izgleda :))
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
prekrasno je kod tebe u vrtu.usred polja kukuruza ovakva ljepota.to ti je naša ravna slavonija.neznam što bih izdvojila sve je savršeno
nema veze što nisi vrijedan za stavljanje slika.bitno je da si vrijedan u vrtu pa nam imaš šta pokazati
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kao i uvijek kod tebe predivan izbor biljkica,a akvarij je
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Sjajno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Malo gogo, malo više sličica iz tvoga raja ne bi škodilo...
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |