Slike ruža |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti draga Alisa.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Draga moja Makk,jedna mala đulbešećerka čeka na tebe :)
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Carol, lijepo "uhvaćen" trenutak sa srnicom. To se ne dešava svaki dan.
Svi imate divne kraljice cvijeća (da vas ne nabrajam, mogla bi nekoga izostaviti, a to ne bi bilo lijepo). Alisa ti znaš ko je moj favorit - đulbešećerka. I neka nam i zime, neka sve ide svojim tokom. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne su vam ruže.Šteta što prolazi sezone i dolazi zima :( Evo malo i od mene,dio moje kolekcije ruža..
Ova cvjeta samo u maju od nje se pravi sok i slatko.Ovdje je zovemo đulbešećerka. ![]() ![]() Ovo je neka penjačica koju sam uzgojila iz reznice.. ![]() i ovoj ime ne znam nastala od reznice ![]() ![]() Chipandelle-topalovicka ![]() opet ista ![]() evo je u cjelosti,tu se vidi kako joj cvjetovi mjenjaju boje.. ![]() elizabeth queen ![]() Double Delight ![]() ![]() first lady-topalovicka ![]() ![]() heimatmelodie ![]() blue moon ![]() valencia ![]() heidi kum ![]() ashram ![]() augusta luize ![]() kaizer farah ![]() Ovo je dio mojih ruza.Da ne zatrpavam temu evo link na moj album na fb.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4088440410399.2176825.1264371626&type=3 |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Maggie to je starinska ruža koja cvate samo na prolijeće ali miriši božanstveno i dobra je podloga za stablašicu
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Bilo bi dobro da uz ime ruže napišete i kad cvijeta i druge stvari za koje mislite da bi ih bilo dobro navesti.
Uživajte u svojim ružama, svaka je savršena na svoj način! |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
mandevila, koja je prva tvoja ruža na ovoj stranici, roza?
gute Fee, koja je tvoja prva ruža, isto roza? Sve su mi krasne, ali ove mi se posebno sviđaju. Čestitam svima!!! |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
I kod mene nesto malo procvijetalo :
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasne,mirišljave ruže
![]() A tko nebi u ranu zoru,okupane rosom provao mlade pupiće,slika preljepa,ali mučna......u rano proljeće i moja susjeda ima isti prizor,a ja se sva raznježim gledajući srnice na paši.
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
curke, ruže su vam prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Prekrasna slikica srnice....
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
mandevila ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Vjetar puše ko ludi pa je potrgao grane i zato su se našle u vazi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Hvala ksan! Bit će prava ljepotica kad naraste.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Hvala vam
![]() Floribunda Rhapsody in blue posađena proljetos i još je mala ali ona je prva procvala od posađenih ružica. Ljubičasto - plava sve zavisi od svjetlosti kojom je obasjana. Cvate cijelo ljeto u kiticama. Rasadnik ruža Virag ![]() Evo cijele gredice da vidite kako sam mala ![]() ![]() ![]() ![]() Rhapsody in blue u nekoliko poza, svaki dan otvore se nove ružice ![]() ![]() Schwanense penjačica, posađena ovog proljeća ![]() ![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Ajme koje ljepote. Sve sam ih nekoliko puta pogledala. Svima pohvale za njihov trud koji je nagrađen prekrasnim cvijetovima.
![]() Ksan plava ruža je stvarno posebne boje, nešto što se ne viđa često u vrtovima. Možeš li mi nešto više reći o njoj? Gdje si ju nabavila?Da li cvate više puta? Da li traži puno njege ? ..... Još jedom svaka pohvala ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |