Tija slavi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Tija, od srca ti želim sretan rođendan ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
S malim zakašnjenjem
Draga Tija, Želim Ti sve najbolje za tvoj rođendan ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Sanjčice moje najljepša vam hvala .... za dobre željice nije nikad kasno, a i onak ću ovaj rođendan slaviti malo dulje, pa uopće ništa ne kasnite
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Sretan rodjendan zelim draga Tija !
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Sretan ti rođendan Tija!!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Sretan rođendan Tija
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Sretan rođendan
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sretan rođendan
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Okrugli rođendan. 2 puta po 20, što ćeš bolje.
Sretno ti i veselo bilo! ![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
tija, sretno ti i cvjetno
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretan rođendan i sve najbolje ti želim!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
![]() ![]() Tereza KesovijaJa sam pjesmaIz kamena sam raslaiz zemlje, iz vode i prosla sam kroz vatru kroz vrijeme sto ode i bila uvijek mlada i ljepsa no druge k'o svjedok tvojih slavlja k'o glas tvoje tuge Iz ljubavi sam rasla u tebi, u svima k'o izvor sto nabuja k'o more i plima i pjevao je pastir mornari i djeca i bila sam k'o zvono sto slavi, sto breca Ref. Ja sam pjesma ja sam pjesma, pjevaj me ja sam zena, ljubi me ja sam pjesma, ja sam pjesma, pjevaj me ja sam dijete, cuvaj me ja sam pjesma ja sam pjesma, pjevaj me Dok treptale su note k'o ptice na zici ja kliktala sam s tobom i sjala kao svici u travi punoj rose i palila svijecu da dotaknem ti srce i darujem srecu Iz ljubavi sam rasla u tebi, u svima k'o izvor sto nabuja k'o more i plima i pjevao je pastir mornari i djeca i bila sam k'o zvono sto slavi, sto breca |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
PUNO PUNO VAM SVIMA HVALA OD SRCA !!!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
"Ali, prijatelj nam je i neko s pocetka sasvim nam stran, a ko nam je vremenom, ili i samo u jednom jedinom trenutku, postao tako blizak, tako drag...da vise ne mozemo bez njega. I postao nam NEKO,postao nam znacajan i vazan, iako do pre toga nije nam bio NIKO... Pa se tako prijatelj,osim sto se dobija i -stice,odnosno postaje." |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Tija, sretan rođendan! ![]() |
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |