Isusova kruna - Passiflora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zato sto su pcele u tvom kraju lijene ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Aha...e koliko god imam passiflora kod mene niti jedna nikad nije napravila taj plod, zna li netko zašto ?!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ivna, netrebaš gledati. one formiraju plod veličine jajeta koji je u početku zelen a poslije bude narančast. u njemu su sjemenke, nemožeš ga neprimjetiti.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Milice, iskreno nemam pojma
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ivna, prelijepe su... Da li formiraju sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
imam u pitaru i u vrtu pa kako bude...prizimit će sigurno.... hvala nina na receptu...jedva čekan plodv
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ruzo, i ja imam maracuju, prezimi vani super, cak je i ovu proslu zimu super prosla. Da vidis kako je ukusna! Kad ti rodi plodove, probaj:
smiksas jakim mikserom pulpu i kostice skupa, i dodas ledene vode sa mrvicama leda. Mmmmmmmmmmm! Recept dosao iz Engleske!
ciao, Nina
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Joj kak su vam lijepe..!
![]() 11111, hoće kod tebe preživiti vanka! ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ovo su moje ovogodišnje ljepotice, ostale čekam da procvatu slijedeće godine
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ova citrina je bas zanimljiva. Je li mirise na limun kad se tako zove? Da li pravi plodove?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() Passiflora Cary nadadam se da ću biti u mogućnosti nabaviti jednu ovakvu. do sada sam se jako puno raspitivao i gledao passifloru ali ovaku ljepoticu jos nisam vidio. ova plava boja je predivna. ![]() Passiflora citrina ovu vrstu imam i stvarno je predivna, stalno cvijeta i non stop je puna cvijeta.. definitivno se isplati nabaviti jednu ovaku |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() P. gracilis ![]() P. morifolia ![]() P. caerulea ![]() P. caerulea Constance Eliot x P. caerulea |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Passiflora coriacea ![]() Passiflora Cary ![]() Passiflora citrina ![]() Passiflora Byron beauty ![]() Passiflora capsularis ![]() Passiflora allardii |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prvi puta imam pasifloru i pocela je cvjetati u mome juznom vrtu.....veselim se....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
narasla mi p.edulis na valjda tri metra visine, pusta grancice na sve strane, luda je skroz, al ne cvate jos.
e sad nagradno pitanje, sta cu s njom kad dodje hladnije vrijeme?? treba ju orezati, nije problem, stavit cu zakorjenjivati sve vrhove i idu na more. na koliku visinu se reze za prezimljavanje? jel im treba hladnija temperatura po zimi? meni bi pasalo da je na toplom u kuci, imam mjesta. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
24crogirl ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 13 Ožujak 2012 Lokacija: Zg Status: Offline Bodovi: 59 |
predivan cvijet,malo znam o njemu,morat cu se malo raspitati...ima li dobrovoljaca da mi da sjeme pa da i ja pokusam s pasiflorom na balkonu...ako moze ostati u vecoj tegli tokom cijele godine
|
|
![]() |
|
Po ovom ludom vremenu ne valja da su biljke ceo dan na suncu. Kod mene imaju jutarnje direktno sunce do 11 sati. Ako su biljke u saksijama na direktnom suncu ceo dan listovi im žute, međutim ako nemaju dovoljno direktnog sunca slabije cvetaju.
Počinje sa cvetanjem i morifolia ![]() Sejanci Passiflore seemanii ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Mislim da ću ja svoga poslati Vokiju na usavršavanje cvatnje...
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |