Aeonium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moon
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon,hvala ti,mislim da ga ipak moram presaditi ili je previše zalijevan dok sam bila na godišnjem.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ako ne izgledaju bolesno i suše se te otpadaju samo donji listići onda je to normalno, tako formiraju svoju stabljiku, ali to vjerojatno već znaš i uzela si u obzir......ako nije to onda ćeš ga morati prekontrolirati od vlažnosi, eventualnke truleži, možda pogledati korijen i presaditi ga
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
moon, prekrasan je! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Moj je tek kupljen u Plodinama,zato je blijed.Sad je na suncu.Imam i jedan manji i na dvije rozete su potamnili listovi i počeli otpadati.Što se događa?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jao, ovaj crnoglavac je fantastičan !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
camellia stvarno je stani-pani
![]() |
|
![]() |
|
Camellia...krasan je, a sad na sunce s njim da potamni
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ajme Camellia prekrasan je !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma daj, niš ne valja puj-puj...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Evo i mog ljepotana |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Od čega se stvori ovo po listovima, jel netko zna?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
MiraK.....kako su ti krasni
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mojih
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
natalija....ma jesi vidjela, niti sama nisam mogla vjerovati da već ima malecke. Crnac se ne vidi na slici, no i on je do šarenka i lijepu tamnu bojicu ima, morat ću i njega slikati.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
moon draga, super izgleda, tako mali a već ima bebice
![]() |
|
![]() |
|
Natalija, vidjela sam, da, to je krasno, ali mislim da je sad kasno da to radim. Budem na proljeće, tamo negdje krajem travnja, početkom svibnja. A joj, ko će to dočekati ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako nisam neki znalac, na nagovor Duda-Lave sam odrezala glavu svome crncu, al bre, što oni sporo rastu, ma skoro kao pravi crnogorci !!! I odrezana glava lijepo napreduje, vidi se prirast mladih zelenih listova, a odrezano deblo, ma ima mladih rozetica, ali jako sporo rastu !! Ali.... ja sam imala samo jednu rozetu na stablu, pa sam poželjela još !! Pa odrezala, ali Glikice, tvoj je baš lijep ovakav, dobro jednu si odrezala, ali nemoj sve, bit će ti pregolo !! Ili više voliš golo . . . deblo ? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |