moje dvorište i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 86> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Moon,no jadno li mi je to cvijeće na toj suši....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ova ljepotica je trebala biti krasan grmić, no zbog suše je takva, kakva je... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Nije da ti zavidim ;ali skoro.....
|
|
![]() |
|
Ma draga ovo i nije nešto, nema kiše ,pa nije ni cvijeće pokazalo svoju raskoš, prije da se samo muči....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ove dvije fotke pripadaju Bebi! Bebi nadam se da se ne ljutiš !? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
jesu slatki posebno bijelo.imam i ja dvoje djeca ih potusise nosajuci. kud ti sa tolikim cvijecem kad pocne ledit vani,jel to sve potrpas u kucu ? ![]() ja nisam veliki ljubitelj kucnog cvijeca,vanjskog da,a svidjaju i se jako kaktusi u cvatu samo bih ih gledala. |
|
![]() |
|
Taj bijeli bi trebao biti malo čupkasti ko njegova mama,našla sam negdje na netu da su to neke ruske mačke. A cvijeće pospremim u kuću da! Ponekad toliko toga ima da MM mora preskakivati preko cvijeća kad svašta natrpam,onda se svugdje nađe,samo da se ne smrzne!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koliko sobnog cvijeća imaš!!!!! Ne bih ti bila u koži kad dođe zima!
Da li je ono sa crvenim kuglastim cvijetićima goppfrena, jako mi se dopada! |
|
![]() |
|
Što ću draga kad uvjek nešto volim skupljati.Ovo još ni nije ništa u usporedbi koliko sam prije toga imala.Od raznoraznih puzavica,krotona,difenbahija,ma ni sama više ne znam što sam sve imala,no kako smo preselili u manji prostor,morala sam i količinu cvijeća smanjiti.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ajme monstera,krasno,
![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Slažem se s Belinom, pekrasni bijeli cvjetić kaktusa.
|
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ooooooooooooooooo...konačno smo dočekali slike! ma BRAVO!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svaki kutak ti je ispunjen lijepim biljčicama...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ovaj tvoj ljubimac je stvarno krasan! Ma nije moguće da ste me navukle!!! Sad i ja stalno pogledavam u kaktuse! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo ti uspijeva cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Slikice su prekrasne i iimmaašš crvenu ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Eeeej curke moje,evo me konačno ovdje!
![]() ![]() Belinice moja,Ljiljus taj mi je kaktusić posebno drag i najveći je moj ljubimac! ![]() ![]() Lovrek Hvala draga na posjeti! ![]() MiliceHvala ti draga! ![]() Dadinice da unatoč tome što bockaju,lako se navući na te lijepe pikavce, jednom kad te osvoje, ne možeš i ne želiš ih se lako riješiti! ![]() ![]() Mari Hvala draga! ![]() Ksan trebao je to biti pravi grmić,ali eto nije..nadam se da će ga biti još bar za koju sjemenkicu više.... mislim ja na tebe.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |