dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aje, ajde Ruška moja! To su samo sitnice. A ti se sad lijepo pripremaj za veeeeliki dan, pa ne dobija se još jedno dijete svaki dan!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
hvala ti ...paket je baš bija velikoooo iznenađenje...ni u snu se nisan nadala... tvoje predivne tikvice će krasiti moj vrt u subotu u veliki dan vjenčanja moga prvjenca sina...... mmmmm umriti ću od radosti
![]() ![]() ![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Veseli se draga i uživaj!
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo i mene nakon podužeg vremena ma valjda sam se i ja vratila s godišnjeg ako sam uopće bila i stigla da vidim ovu ljepotu a tikvice ne trebaju komentar, slike govore više od riječi
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Dobrodošla Aralija, hvala na posjeti!
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
A se ova baranjkuša uljenila
![]() Danas dolazi inspekcija s punim gepekom i naravno očekuje se primjeren doček ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
samo ti nju malo razdrmaj
|
|
![]() |
|
Bila inspekcija i predivno smo se družili!
A pun gepek je značilo pun gepek poklona -od Glikice -od Stefice -od Ksan i njene šutljivije polovice Hvala vam svima ![]() ![]() ![]() Slike sutra! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Na proljeće ja dolazim u OS, kupim ekipu i pravac u Baranju.....u inspekciju !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Glikice draga da bi obišla sve osječane i sve baranjce neće ti biti dovoljan jedan dan. Dakle planiraj bar dva. Za spavanje ne brini imam šator
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ajama, Glikice, Dijana... cure moje drage, hvala na posjeti!
Glikice, ja nudim krevet, makar morala mm poslati na godišnji ![]() ![]() ![]() A s obzirom koliko mi baranjke i slavonke volimo pričati mislim da će ti i dva dana biti knap!!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Onda planiram 3 dana.....Pa imam ja i u OS gdje prespavati: prija mi je u OS, sin mi trenutno živi tamo......
A priči nema kraja, bar kod mene..... |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Dakle.... riješeno!!!
(još samo da ugovorimo datum...) |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dodro sad ste dakle riješile termin za inspektorijat
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Znaš, ja to namjerno... da me se poželite!
![]() Sutra će (bar se nadam)! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
i dok se igras sa smijesnim slikicama, ja sam malo uletjela u tvoj vrt...onako krisom da me ne vidis....i vauuuu
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Dobro mi došla Monna!
Drago mi je da ti se svidjelo kod mene. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
i ja bi tako uletila samo da san bliže.....ali nikad se ne zna...
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
ma zenska svaka ti cast!!!!!!.....stvarno sam odusevljena
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Samo neka je Ružo u Boga milosti, sresti ćemo se mi već...
A i drago bi mi bilo ugostiti te! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |