Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PRIJE
![]() POSLIJE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
fantastično !!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Daler-Rowney,makar je meni dobar i Darwi ili Stamperia-Finitura lucida.Još sam ga ja nakon slikanja malo pobrusila i prelakirala ali se sporo suši jer je jugo.
|
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
A s kojim lakom si to lakirala? Izvrsno izgleda.
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
jako ljepo
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Baš su mi super.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Prvu sa akrilnim lakom,drugu sa akrilnim mat autolak sprejem jer je pitoriko odlazio s kistom.Možda blending još nije bio suh.Ne znam.Rekla sam prijateljici da četke pere i mijenja,a sa stalkom oprezno bez puno močenja izvana.
Čipku sam ljepila sa nerazrijeđenim drvofixom. |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() prvo sam vidjela na fejsu i gruntala što je to... za prvu sliku sam mislila da je aroma lampica, al kad sam vidjela ovu sa suncokretima po veličini sam skužila da to nikako ne može biti... ![]() ovdje je misterij riješen... ![]() čime si lakirala? pitam zbog pranja i održavanja... narukvice su fantastične... ![]() čipku si lijepila drvofiksom ili ? lajkam... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
sve sto uradis je vrh....majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
Baš sam mislila kako neobične vaze kad sam gledala friško a sad kužim i zakaj su neobične ideja za kopirat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danas mi je prijateljica donijela neke stvari da joj pomognem dekupažirati.Od tegle smo odustali iz razumljivih razloga.
![]() ![]() I onda smo samo napravile dva plastična stalka za wc četke. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mamina @ prava je čipka.Samoneki detalji su malo naglašeni sa konturom.
Mima35 @ lak mi je nećak kupio u Bauhausu (Swing Color,Aqua lak zagasito svilenkastog sjaja,375 ml)Da je mrvicu više mat bio bi mi draži,ali nema.Na ovoj zadnjoj slici se vidi koliko je mat.Ipak malo ima sjaja. |
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Kiki, koji ti je to svileno mat lak. Baš takav tražim. Molim te, napiši mi proizvođača i gdje ga kupuješ.
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Kiki,oduševile su me ove narukvice i točno su moj "đir"
![]() |
|
![]() |
|
isusek kak je ovo dobro
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Super su! Uvijek me oduševiš idejama.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Već sam ih danas nosila.Idu mi na dosta stvari.Sad sam nabacila još jednu ruku svileno mat laka.
|
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Narukvice su mi mrak! Moram si tako nešto napraviti, samo da nabavim dobru širinu!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |