OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 374> |
Korisnik | |
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedna slika ali vrijedna,bas super kombinacija..super da sam usla tu sad znam ime moje bilje taj calchep..ma ko smirgla ime ,necu se ni trudim zapamtit ga
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Naravno da ti vjerujemo, a vidimo i po slikama drugih da je kod vas na moru jos sve lijepo rascvjetano, nadoknaduje ljeto.
Nadam se da ovo ruzno vrijeme nece sve to unistiti-
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Zato mi možemo na šparoge bez štapa.
vjerujem ti na riječ o ljepoti tvog vrta jer ovo što sam do sad vidjela je ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne liječim kičmu, kamenje je davno složeno. Sad smo slagali neko malo veće kamenje, ali tu sam bila samo nadglednik. Puno je bilo kišurine, a kad su i lijepi dani zemlja je mokra i ne da se baš nešto raditi. A imam nekih planova...
Sve do danas bilo je toplo. Imam problema sa tehnikom, zato nema slika. U vrtu cvatu margarite, nekoliko gerbera, upravo su procvali grčki oleandri (sami su se zasijali), kadifice su još uvijek lijepe, trublje su još uvijek pune žutih cvjetova, ponovne cvate penstemon, poligonum se zasijao i sad ima puno malih i svaki ima po jedan cvjetić. Ruselije su još uvijek pune cvijeća, a i gaure se još nedaju. Caruju žute (senecio angulatus), ima i poneka ruža. Eto, morat ćete mi vjerovati i bez slika. U nedjelju sam konačno nešto sukulenata pospremila pod balkone. Ostali se krasno kupaju na kiši. Hvala vam što ste se sjetile mene i moga vrta. Carol, zmije se više boje nas, nego mi njih. Tu oko moje kuće ih baš i nema, a i trave i neuređenog dijela je svakim danom sve manje. Znate li da na Lošinju i Cresu nema zmija otrovnica? |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Duuugo me nije bilo u tvojem vrtu, a bome nema ni tebe. Da ne lijecis kicmu od prebacivanja onog silnog kamenja ( ko na Golom otoku ). Na moru uvijek zazirem od staza punih suhe trave i kamenja zbog zmija, ali kad bi sve bile uljepsane sukulentima , palmama i cvijecem zaboravila bi gmazove.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Otoče,gdje si se izgubila,ajde malo fotić u ruke!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Evo me opet , a gdje su sličice ovog reekrasnog vrta???????????, Sve pregledah a čekam nastavak???? posebno sedume i sukulentiće jer me oduševljavaju u tvom okolišu.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Eto koliko se ja trudila da pregledam sve opet se moram vratiti unatrag i opet me sve oduševilo i ovaj jesenji štih je prepoznatljiv by OTOK
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nadam se da si se odmorila od proteklih radova u gromačama. Jako lijepo ti je sve ispalo.
![]() Sviđa mi se kombinacija ciklama i kalocefalusa
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
alad ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
predivne ciklame
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Otok kako si krenula uskoro će ti ponestati terena za uređivanje, a onda se slobodno doseli k meni
![]() ![]() teško mi je izdvojiti išta jer bi na kraju sve navela ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...vjerujem da je kiša dodatno uljepšala tvoj i inače raskošno racvjetan vrt...zaista se preodjenuo u veličanstveno jesensko ruho nakon što su biljke živnule nakon ljetnog povlačenja u sebe zbog velikih vrućina...prekrasni su tvoji grmovi gazanija, lantana, margareta, gaure, bravo draga moja
![]() ![]() pozdravček lijepi ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
I kod vas su se kiše napadale!
Možda nam je to i trebalo. Malo odmora ?! Calocephalus sam imala i oba izgubila zimi. Sad ću bdjeti nad tvojima. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prolistala sam ti temu dosta unazad i opet ne mogu k sebi doći: toliko posla, i to velikog posla si napravila, da nije za povjerovati. Mogu se samo diviti svemu tome
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ciklame
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe ciklame si kupila,ja ih također volim,ali moram ih držati unutra,a sad su svi prozori zauzeti sa sukulentima,nema mjesta za njih
![]() Gledam tvoje slike poslije kiše,lijepo se zašarenio tvoj vrt,a još kad si ti vrijedna kao mrav,svaka ti čast
![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
evo me opet u tvoj rajski vrt
![]() jako dobra ti je nova kombinacija, iako su ciklame i same lijepe, ali ovaj sivi čudnog imena je zanimljiv ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
lijepe su ti ciklamice
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |