kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 47> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj linkove, kopiram ti ovdje
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Vidiš bebolina ti bi meni mogla otvarati slike
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Ma neznam ni ja ,sve sam moguće probala.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
prosetala opet i nagledala se lijepih slikica..vidim i ti imas problem kao i ja ,i ja neznam vise kako skinut slike sa photobucket tu na forum...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
http://i1149.photobucket.com/albums/o596/kamelia10/P1010110.jpg
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
kada stavljas slike na forum onda kopiraj onaj link koji poćinje ovako npr
[IMG]http://i1149.photobucke................ ITD |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kopiraj direct link ili IMG code
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Free-
![]() 11111- ![]() Glikica- ![]() Camellia- ![]() Hvala vam cure na posjeti i navratite opet ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno ti je cvijeće.Mene je posebno oduševila bijela anemona.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Lijepa jesen kod tebe
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kamelia ....... sandučić !! Pun ko šipak !!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
svega u ovom lipom vrtu
![]() ![]() ![]() ![]() clerodendrum - prrrrrrekrašan |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Kamelia, još ti nisam bila u vrtu, i jednostavno - oprosti !! Ali tvoj vrt me oduševio, prelijepo cvijeće imaš! Imamo puno zajedničkog cvijeća, a vidim da imamo i biljčice od Nine !! Prelijepe su ti begonie i ruže !!
S užitkom ću svratiti iduči put !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
belica-ja baš volim anemone,jer one uljepšavaju jesen
![]() kamenjar-hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivno i rascvjetano
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
prekrasno, ali ova poslijednja fotka s anemonama mi je baš čarobna
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Cure hvala vam na posjeti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |