Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam drage moje.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Nema se tu puno za pričati, odlično kao i uvijek. Sara kako uspijevaš tako dobro posložiti te vitice. Morat ću jednom probati.
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Ne znam šta mi je ljepše, vaza ili tacna
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
Prekrasna tacna....kao što su cure rekle...nježnaa...
sve je tako dobro ukomponirano..svaka ružica. ![]() < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
hvala draga Lily,svi tako razmisljamo kad pocnemo...samo ti radi,iz rada u rad bit ces sve bolja....sad kad pogledam svoje prve radove upitam se ,kako sam to tako mogla uraditi ?u ovom poslu su stalno neki noviteti...ma tko ce to sve stici savladati?
|
|
|
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Krasno,mene je stid poslije tvojih radova postaviti svoje jer su mi nekako .. uvijek se iznenadim tvoj masti ,volim ruže a ti ih zaista dobro uradiš.
|
|
![]() |
|
cure hvala vam od
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh, ovo mi je zakon!!! cekam odgovor od cega su vitice. Predobro izgleda sve!! A slazem se da nije jeftin "sport" ovo al ja jednostavno neznam koliko bi kad me netko pita trebala naplatiti a da je ok ![]() Morat cu prosurfati da vidim cijene. Kod tebe u galeriji kupim dosta inspiracija samo mi malo vremena fali u zadnje vrijeme. Ima korisnih savjeta pa obicno kad listam zapisujem sta i kako. ![]() |
|
![]() |
|
crvena dalija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 526 |
super ,kao i sve tvoje
|
|
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....
|
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Tacna-ka bomboncin:slatko,nježno...
![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Lipo!!Jesu ove vitice salveta ili vlastorućni uradak?
|
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
dugo me nije bilo pa mi je malo teže poloviti što sam vidjela na fejsu, a što ovdje... ![]() ali - laaaajkaaaaaam... ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
S guštom bi ispisivala recepte u ovu bilježnicu
![]() Ja planiram sestri za Božić napraviti jednu
![]() |
|
![]() |
|
salomon ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 496 |
Sarita, ti si meni ista Mia Begović! (neznam kako ćeš ti to shvatit, ali mislila sam to kao kompliment)
I da..radovi su ti diiiiiivniiiiii..... |
|
Neke dane si golub...a neke kip...
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Naravno,slatko.
Nisam vjerovala da ću i ja imati jednom plan napraviti korice za moje recepte.Imam ideju i sve potrebno,ali naprosto nemam vremena.Stvarno je istina da kad odeš u mirovinu više nemaš vremena nizašta. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam drage moje,velika pusa svima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
Ajme od kud početi.. Ovo je prvi ''kutak'' koji sam doslovno pročitala od riječi do riječi... Saznala sam toooliko korisnih informacija,, a da ne pričam da sam se nagledala prekrasnih čak i najljepših radova ikada!!
Skidam Vam kapu,, ma šta kapu,, klanjam se Vama i Vašim radovima..
Nisam htjela ostaviti komentar prije nego sam sve pročitala i svakom novom slikom, stranicom ostajala sam bez riječi..
Kako ste i drugima, tako ste sada i meni postali neiscrpan izvor informacija i ideja
![]() Svaka Vam čast i samo tako dalje nastavite
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sretno sutra na sajmu
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |