Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mihi, dobrodošla i ostani dugo sa nama da možemo uživati u tvojim ljepoticama. Stvarno su krasne, a i boje su posebne. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Pohvale za dejice
![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Pozdrav svima ;) da vam ja pokažem neke od svojih phalova..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
keeka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Zribal, to ti je definitivno cvjetna stapka, bit ce puno cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Ova je mnogo jača. Na cvjetnim stapkama izbacila je nekoliko novih postranih grančica. Mogu li iz njih očekivati cvjetove? Iz korijnja, uz samu biljku izniklula je grančica obilježena strjelicom. Možete li mi je identificirati, odnosno je li riječ o zračnom korijenu ili novij cvijetnoj stapki. |
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
|
|
![]() |
|
Da i ja predstavim svoje orhideje, za sada samo dvije jer smo na početku. Iskoristit ću priliku i za tražiti savjet jer nemam nikakvog iskustva. Mislila sam da ih je jako teško uzgajati pa se nisam ni trudila, ali čitajući ove stranice vidim da nisam u pravu.
Ovo je slika dok su bile u punom cvatu. Moje odsustvo iz kuće bilo je kobno za njih jer ih je susjeda pokušala zaliti po pravilima, potopila i zaboravila na njih dva dana. Srećom nisam dugo bila odsutna, ocijedila sam ih i tako spasila biljku, a svi cvjetovi opali zu za par dana. |
|
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Da Bebolina ove će uvijek imati posebno mjesto!Hvala na lijepim željama
![]() |
|
![]() |
|
lela.v ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 19 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 24 |
Mislila sam da je svaka štapka cvetna,zar nije?Ili si htela da kažeš da se na jednoj štapki već pojavljuju pupovi?
I kod mene od 5 falova 4 imaju cvetne štapke i to na jednoj rastu četiri,a na ostalima po jedna ili dve. !!!Samo su mi nekako tanjušne,nemam baš puno svetla,a istočna je strana,ali je terasa ispred prozora na kojem su pokrivena prozirnim leksanom,pa to umanjuje jačinu svetlosti.Ali se strašno radujem,jedva čekam da se otvori prvi cvetak :) |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Orhidejice su bvam predivne. Meni stoje moje na zapadnom prozoru i evo dvije od njih tjeraju stapke. S time da jedna vec pravu cvjetnu .
mimagy mislim da nije lose da ju stavis u keramicku ili sl teglicu da ti ne stoji ovako. Prvo stabilnija je a i oku ugodija za vidjeti.. Trece neznam ![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@vijolica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Ja sam pred mjesec dana dobila orhideju koja je ocvala,ali baš sam takvu htjela da vidim kako će se ponašati kod mene.Ja sretna jer je još živa
![]() Danas sam bila u Rijeci i kako sam imala 15 min viška vremena-kamo nego u cvjećarnu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
bas je lijepa dejica...bravo!
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Jao sto su lijepi i krupnih cvjetova
![]() Prosli put kada sam isla u OBI oblijetala sam oko novih phalova sto su im dosli...imam jednog ali ovi novi su u jarkim bojama a to mi se posebno svidja...mada, moram reci i da ovaj jednostavne bijele boje izgleda nekako lijepo i bogato ![]() |
|
![]() |
|
martincica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 30 Studeni 2010 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 12 |
![]() |
|
mimagy ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() ![]() |
|
"Zdrav razum je samo pregršt predrasuda koje smo usvojili do osamnaeste." A.Eistein
|
|
![]() |
|
mimagy ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 57 |
![]() može li to tako? |
|
"Zdrav razum je samo pregršt predrasuda koje smo usvojili do osamnaeste." A.Eistein
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |