Majin kutak :) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20 slojeva mislim da nikad neću napraviti
![]() ali nekih 7,8 je prihvatljivo ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
i meni je to najgori dio posla... ![]() napravim rad za 3-5 dana i onda narednih minimum 7 prazan hod sa sušenjem i lakiranjem... trenutno mi stoji kojih desetak radova u različitim fazama lakiranja... al, razlika je zbilja, što se veli, nebo i zemlja... kad sam počinjala raditi stavljala sam 3 sloja laka i bilo mi je: wooooow... nakon što sam pročitala koliko slojeva laka stavljaju majstori decoupagea odlučila sam isprobati... traje unedogled, ali zaista se isplati... doduše, 9 mi je maksimum (iako se preporučuje do 20)... ali, sa salvetama (p a čak i s rižinim papirom) ne vidim svrhu od tih 20, to mi ima smisla kad se radi s decoupage papirom, jer je velike gramaže i teško je samo bojom i nekoliko slojeva laka izbjeći vidljiv prijelaz između podloge i motiva... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
jako lijepo ,bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
leptirek ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 209 |
To su male drvene pločice kupljene u lumosu..
Skupe su ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
u pravu si leptirek..to završno mazanje je bar meni nadosadniji posao...
inače anđeleki su krasni, pogotovo onaj sa velikim okama ![]() na kakvim su to pločicama ? < ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0"> |
|
![]() |
|
Ah, čitala sam već da je dobro dosta puta premazati lakom da se ne vide ti prelazi
![]() Kad je to dosadan posao,, ali znam moram ![]() Sve ovo prije je jako zabavno, ali to premazivanje zaštitnim nije baš takva fora ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem... ![]() ![]() preporučujem ti još nekoliko slojeva laka, da se izgube vidljivi rubovi i prijelazi između salvete/papira i podloge... dodatnim lakiranjima ćeš i ublažiti primjetnost nabora... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepa kutijica, anđeleki također
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
nastavi leptirek, imaš krasne radove
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Sretan rodjendan leptirek,jos puno lijepih radova zelim ti od
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Prvo, drage moje hvala vam na lijepim željama
Mren kutijicu sam našla doma duboko zakopanoj u jednoj ladici Moji jako vole te ''starine'' pa imam čuda u kući tako da sam tako našla i tu kutijicu knjigu Naaaapokon sam našla pametan printer,, frendica mi dala svoj jer se moj potrgao, a ona svoj ne koristi tako da sad napokon mogu printati šta me volja,, samo još da nabavim puno kutijica i svakavih čuda pa i ja krećem u malu radionicu ![]() |
|
![]() |
|
Lily54 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2012 Status: Offline Bodovi: 404 |
Sretan rodjendan
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Sretan ročkas, vrijede i danas lijepe želje?
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
uf , greška ...kako da izbrišem tu praznu poruku....zanemarimo je, molim vas.......
i ja se pridružujem čestitkama...SRETAN ROĐENDAN i ja imam ovu salvetu sa ružama...to mi je nova ...još ništa nisam s njom napravila...malo je čuvam...ljepa mi je...al nije to samo do salvete to su prsti majstorice , ,kutija i košarica su mi divne....a teglica za cvijeće odlična.....a gdje kupite kutije u obliku knjige... |
|
![]() |
|
mren ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 202 |
|
|
![]() |
|
tea_luna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 182 |
SRETAN ROČKAS
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Sretan rođendan i od mene
![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
Leptirek prvo da te pozdravim i pozelim dobrodoslicu......drugo.radovi su odlicni...kazes da si pocetni,ma nebi ja rekla....moji prvi radovi su koma naspram tvojih...svaka cast....
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |