Ahimenes - Achimenes |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mojih još nema na vidiku! 23.02. sam ih posadila. jesu li već trebali.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Free, super su tvoji, jako mi se svidja njihov cvijetak!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
klijaju li vam ehimenesi? moji jos nista ...
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moji pomalo klijaju. ove godine im je trebalo duže da proklijaju.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja ih imam prve god i neznam cak ni kako izgledaju kad klijaju,pocupala sam neku travu (bar pretpostavljam da je trava) koja je bila u tegli ...a nazirem nesto sitno maleno..mislila sam nista od njih,mozda sam ih pogresno posadila,al posto i tvoji antonija tek klijaju ,malo sam mirnija
|
|
Vir |
|
![]() |
|
oni i nisu tako sitni kad proklijaju. prvo im se vidi vrh koji mene posjeća na neko sjeme, koje je čupavo. kad počnu rasti vidiš da je to to!
|
|
|
|
![]() |
|
dižem temu iz zaborava!
![]() crvenoga su mi napale crvene uši koje su na prvi pogled bijele. zna li neko sa čim ću prskati. |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
ne dižeš samo temu, nego i naše raspoloženje
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
zaista su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
i ovoga donjega su mi napale uši, prskam ih sa nečim...
|
|
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Jako su ti mali možda malo procvjetaju sa par cvjetića bitno da su ti pokazali da su živi.Ovaj desno ima jedan mali pupoljak.
|
|
![]() |
|
moji su cijelo ljeto obilno cvali,prezadovoljna sam,al prosla bura ih sfurila...dali trebam sad vec osisat ih jer su totalno suhi listovi
|
|
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Eto bio sam u pravu ipak si dočekala da ti jedan
![]() |
|
![]() |
|
Kamenjar ja svoje isto ošišam kad su suhi pa mislim da im neče škoditi.
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Moj Achimenes je od proljeća do sad narastao oko 7-8cm
![]() Dat ću mu sljedeće godine još jednu šansu i ako bude kao ove leti u kompost. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma i moji su ove godine kilavili na početku su jaako dugo nicali, ali sam im poslije oprostila kada su procvali
![]() suhe listove i ja orežem |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |