Franjicine kopanjice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 51> |
Korisnik | |
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako je to dobrrrooooooo!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
ovako zarasle i prepune trulog lišća od perunika. Usput otkrila da se netko dobrano hrani mojim biljkicama jer ima puno izgriženog lišća.
![]() Za sve sam ja kriv
![]() (jako sam ljuta i bolje da mi nitko ne kaže da je baš cakani, imam ih puno i spremna sam poslati svima tko poželi)
Morat ću poduzeti radikalne mjere! Ruža se oporavila i da uši ne čuju, izgleda da sam ih se riješila (ili su se možda utopile od ovih silnih kiša. Na livadi trava do koljena (Bože, kako to dobro zvuči), jasno da se zezam pa nisam mjerodavna za davanje takvih izjava. Stvarno bi travnjačić trebao jednu dobru frizuru ali sve je mokro pa danas ništa od toga. Velika puzavica se prelijepo razrasla, s obzirom da sunce vidi samo ako joj ga nacrtam svoju je zadaću skoro pa ispunila, prekriva zid šupe.
Zato je ispred kuće u bušovu kopanjicu došla mala penjačica i vjerujem da će ipak biti koji cvjetak na ogradi pa u kombinaciji sa su susjedinim klematisom mislim da će izgledati super. Cvijeće u teglicama stavila sam na štrik, lijepo obijesila, uredno sa žutim kvačicama pričvrstila (pa taman Triša pukla od jada zbog štrika), cvijeće mora se ocijediti jer će i ono istrunuti. Jedini spreman za poziranje - lotus pun "ptičica na grani" ![]() Smrzla sam se pa sam se, na brzinu još samo fotkica veeelikog kaktusa pa onda konkurencija u malom, prvi puta cvatućem kaktusiću. Provjeravala cvjetno stanje u kući, osim kaktusića koji i cvijetaju a i imaju i bebice, ![]() kupusići stvarno divljaju, razrastaju se na sve strane, oduševljavaju me! Mislim da ove godine neću trebati kupovati "varaždinsko zelje", toliko ga imam da ću za sarmu kiseliti svoje kupusiće. Juuuupiii! Evo, moja raspoloženje i pozitivno razmišljanje unatoč bezveznom jutru, konačno je u 13 sati (sretnog li broja) dozvalo sunčeko i u ZG. Idem uživati... |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Brankice, rode su u tvom carstvu.... a pogledaj i u MOJ GRAD U SLIKAMA - Skitam se i snimam... baš me zanima kaj tu vidiš (ako vidiš, a ako ne idi okulisti
![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
ja sve vidim kaj ovdje piše , skup saslikama , ali gdje su rode , toga nemam
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Pa dobro, onda ću pojasniti da sam uletila na privremeni Franjicin putopis i iskomentirala ga, ali on sad više nije ovdje. Franjice ti samo potvrdi da nisam luda i da mi se ne pričinjavaju tvoji putopisi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ha, malo bu sad zbrke, htjela sam da Branka vidi slike pa sam ih privremeno stavila u svoj Dnevnik jer ostale slike ovdje vidi, no nije uspjelo, kao da se sve urotilo kako Branka ne bi uživala. Inače sve se opet može vidjeti u Cvijeće foto - Moje malo carstvo
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Ovo je pravi putopis. Bravo!!!!
![]() često idem ovim putem jer imam šogoricu u Petrinji i isto uživam u starim kućama i rodama na stupovima. Moram priznati da me uvijek iznova oduševljeve ovaj krajolik
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
sory franjice ali niš opet od slika
|
|
![]() |
|
Pokušavam Branki pokazati fotke, ali ne ide, pa ne ide! Ostale slike iz mog dnevnika vidi ali slike svojeg raja ne vidi!
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Silvek, kaj ti misliš da ja mogu fest terati pedale, daj dijete ne nori, pa znaš da mi se moji štosdenferi (ono kaj mi je ispod leđa, a smješteno na sicu) vuče po cesti i koči
![]() Zamisli da je brzinac, pa obišla bih Lijepu našu i za vuheko povukla puno cvjetoljubaca zbog apsolutno nikakve reakcije na akciju SOS Ladimirevci.
E pa baš smo društvo od velikih riječi ali od malo akcije!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Baš vas je lijepo vidjeti na druženju kod Branke......( pogledala sam slike )
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala bogu sad i ja vidim bicikl, već sam se pobojala da je nešto izbrisano,ali tu je , a vidim da kod Rijeke već svi plešu, znači tulum je u tijeku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Dobra ti je nova makina. Do koje brzine ide?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
...znaci mjesto za ples vec imamo kad se nademo na tulumu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E ljudi moji, zadnjih dana od skitanja i druženja ne stignem napraviti ništa. Danas poslije finog ručka u Maksimiru u čast netjakovog prvoprišćenja(otvoren je opet onaj restoran na ulazu, dosta uređen, malo ima socijalističkog ugođaja pa je jedna dvorana sa oko 150 mjesta jedinstven prostor, papica je stvarno fina. Vele da petkom sviraju za moju generaciju (jasno ako ima nekog još tko to može) sviraju za ples Crveni koralji i Boris Babarović, jurila sam doma namjeri da se pozabavim svojiim najnovijim ljubimcem ![]() no ništa od toga jer svako malo rominja kišica pa onda tračak sunca, pa onda opet deset velikih kaplji. Moram samu sebe pohvaliti da je ipak došlo do rada mojeg velikog mozga i logičnog zaključivanja da mi to baš i nije neka ideja ejr još uvijek kašljucam a i grlo grebe.
Barem ima vremena pročitati što ste ovih dana lijepo napisali i pofotkali.
|
|
![]() |
|
Evo, ušminkano mi i dvorišće! Od kada se družim s vama sve sam uspješnija i uspješnija.
Sad bu mi Julka završila pranje bijelog veša pa uljudno molim da mi posudiš štrik i kvačice preko noći., Iris!
Imam još jednu molbu Iris, rekla MPK da se ne može udavati dok ne stavim fasadu na kuću, MPS predložio radi hitne realizacije stavljanje fasade samo na prednji dio kuće, vidim da je ovo najjeftiniji način, lijepo ti meni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
....me necu makli mi stipaljke, a meni bas bila fora i htjela sam rec WOW cak su i stipalke zute, onako mi je bio vise domaci ugodaj
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slikica savršena bez štrika i štipaljki, Iris majstorice, ma kako to sve znate, a ja ne znam ništa - pa kad ću to naučiti kad budem imala 90, znači u desetoj deceniji.
![]() Printer koji sam dobila za rođendan još uvijek stoji, jer se bojim sama krenuti u akciju montaže.
Neka neka imam ja vremena, ta tek mi je 60.
Franjice, e pa tvoj dnevnik postaje svaštara, ali tako se lijepo tu družimo da postaje "mini brbljaonica"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 51> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |