Krasula - Crassula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 84> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma daj Pinus, kako ti tako raste ? Što joj činiš, priznaj !
Fantastična je ! |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
glikica,moon,ja sam skinula ono šta je bilo smežurano i mekano...a neznam zašto je slikica tak loša,di god da sam probala slikati presvijetlo je ispadalo,ovo je još i najbolje ispalo...
sad je tak gola,na većoj grančici ima 3listeka ![]() jel bu se oporavila?...trebalo joj je dugo da mi pusti korijenčić i da počne rasti... |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Odlično Camellia, krasan cvijet, a i cvijetnjak, pa samo bi cvijetnjak platila više nego cijeli komplet
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
moon,Glikica hvala.
To sam kupila na sniženju u Zadru u vikend šetnji s Natalijom.Tamo uvijek nađem nešto što u Zagrebu nema.Bila je 13 kn skupa sa ovom ukrasnom teglom. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Camellia, gdje ih samo pronalaziš više ? Baš je lijepa.
Arii, nemoj ništa skidati, vremenom će samo otpasti ono što ne valja. |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
arii...ne trebaš skidati lišće koje je zdravo, samo ono oštećeno. Slika ti je dosta loša pa se ne vidi najbolje, tako da meni izgleda kao da ti je sve oštećeno?
|
|
![]() |
|
camellia...prekrasna je
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
moon,hvala na savjetu...
stavila sam je na prozor,valda će joj tam bit ok,jer nemem ju kam drugdje smjestiti a da nije na toplom... ali kaj joj svo lišće moram skinuti?...ili samo ono kaj se jako smežuralo?... a ova mala stapelia i ovo nekaj drugo kaj neznam šta je se super drži obzirom da je sve u istoj teglici...neznam kak je ova jadna tak stradala... ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Crassula Ovata var.Jade Plant |
|
![]() |
|
Ostavi ju tako kako sad je i ne zalijevaj ju. Uskoro će pokazati koliko štete je pretrpjela. Nadam se da joj nije stabljika stradala. Lišće je stradalo i njega ćeš trebati poodkidati jer će i onako to oštećeno lišće otpasti. Ukoliko je stabljika ok, uskoro će dobiti novo lšće.Drži ju na izvoru svjetlosti.
|
|
![]() |
|
znalci,molim pomoć ak može...
![]() bila je vani na prozoru i super se držala dok nije ovaj snijeg pao i zatrpal ju...ne vidi se dobro na slikici,ali smežurali su joj se listići i sva je čudna...unijela sam ju u kuću ali kaj sad?...jel ju trebam podrezati?...neznam kak da ju oporavim a ne želim da umre... ![]() može netko pomoć please...hvala... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Camellia, draga iako sam već hvalila nove lijepotice... moram još jednom... Bravo za odličan izbor, krasne su !
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
I mene si nasmijao.Eto sad je sve jasno.
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@Camellia, pogledaj ovdje kako me je @kamelija stručno potegnula za nos. Pomisli sam da ste vas dvije jedna osoba. Sajam u Gudovcu hahaha. . .
|
|
![]() |
|
Pinus ja neman pojma gdje je sajam u Gudovcu.Ja idem na sajam u Sesvete,a to ti je istočni dio Zagreba.Međutim,tamo nema sukulenata(na moju žalost) nego dobar izbor vanjskog bilja.Ove Crassule su kupljene kod Bešlića u njegovom rasadniku.
|
|
![]() |
|
Camellia, dali su i ove krasne krasule ![]() Moja Crassula arborescens vuče porijeklo od moje susjede. Evo je ovdje godinu dana mlađu. Ps. fora je da napišeš ime biljke ispod slike. Nešto od ID tih silnih biljaka i zapamtim. ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
camelia predivne su ti crasule :)
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
a i ove su prekrasne
|
|
![]() |
|
![]() Crassula mesembryanthemoides |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 84> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |