Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - gerberi1 - decoupage galerija radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

gerberi1 - decoupage galerija radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 41>
Korisnik
Poruka
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2012 u 22:55
Gerberi, hvala i kod Anite pitala za salveticu, nema trenutno - moram se malo strpiti.
Gabi vlatka, ja sam davno kod nekog na forumu pročitala da kad nalijepiš salvetu i kad se to posuši, preko motiva lagano prođeš jednim slojem laka, pa tek tada bojom, tada ti nemože proći ispod salvete.
Da i dobro došla na CIF. smile75
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gabi vlatka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gabi vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 18:19
SUPER,USPJELO JE.
Tete salvete,puno vam hvala.Ma, vi ste stvarno prave majstorice.Tko zna zna...
Inače koristim Marabu Basic Acryl i dosta je gusta.To su mi preporučili u Chemacu.
Okić,puno hvala na dobrodošlici.
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2012 u 19:16
Gerberi, oprosti što koristimo  tvoju galeriju, ali samo da kažem gabi vlatki da sad kad je uspjela, otvori svoju galeriju i razveseli nas slikicama.
A i da joj možemo ostaviti poruku! smile78
Na vrh
gabi vlatka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gabi vlatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2012 u 13:21
Hvala ti Okić na potpori,ali moji radovi još nisu spremni za galeriju.
Ja sam još poćetnica i mućim se sa osnovnim stvarima i imam tek nekoliko staklenih tanjura koje sam napravila (ali nisam sigurna da su baš za galeriju).
Kad vidim vaše radove, ne znam da li ću imati hrabrosti pokazati svoje, a počela sam zahvaljujući vama tetama salvetama.
Kad sam slučajno došla na ovu stranicu, bila sam oduševljena i odmah se zaineresirala, misleći da će i meni odmah krenuti (ali nisam baš sigurna da je tako).
Kad skupim hrabrosti i kad napravim više tanjura za koje sam se opredjelila (za sada), nadam se da ću otvoriti svoju galeriju, jer bi ipak željela čuti vaše mišljenje...jer vi ste ipak prave majstorice.
Cure, hvala vam na svemu...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 588
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:10
 evo jos malo radova...jedna boca,ima ih vise a steta sto nemogu sve staviti odjednom...
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:12
 jos jedna...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:14

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:16
 starinski stalak za kolace..neznam kako se izvorno zove...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:17
 greska...ovo je stara lampa sa novim ruhom...smile171
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:18
 evo stalak...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:20
 i iz drugog ugla...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:22
 malo kuglica sa ruzama od fimo mase...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:44
 jedna boca sa ruzama i mojom omiljenom salvetom...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:46
 jos dvije...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:49
 ove godine sam uradila brdo gipsanih andjela...evo jednoga..
Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:51
Draga Gerberi, sve ti je prekrasno! Posebno lampica i ova zadnja boca! Kako se radila ove vitice na bocama, konturom?
smile71
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:55
 bog Okić...boce sam radila sa drvokitom a neke sa toplim ljepilom...poslije susenja dolazi jedna boja,pa vosak onda druga boja i lagano skidam sa smirglom zadnju boju do voska...sa ljepilom samo predjem bojom preko njega...

Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 17:56
 evo jedna veeeelika kugla...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 18:03
 e sad malo drugacijih radova...znam da nije decoupage ali moram vam pokazati,meni se presvidjaju...sasila sam par romanticnih jastuka i jos me ceka njih par komada cim uhvatim vremena...
Na vrh
gerberi1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gerberi1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2012 u 18:05
 jos jedan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3334353637 41>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.