dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo vi meni svratite a najviše bih volila da stvarno svratite kod mene,još je ljepše sve to uživo gledat
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
bijela bajka vani, a unutra rascvjetana , ma predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma jeste divno,evo ponovo pada čitav dan a kad će stati ne znam,najavljuju ga 2-3 dana da će padat,nimalo mu se ne radujem
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Uvijek gledam i listam sve od poslednje stranice, tako i tvoj vrt, sve je za divljenje, ali ovu sliku kad pogledam stvarno ostanem bez riječi. kako tu sve štima. Divim ti se i tvojim biljkama.
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Sarajka samo mah,mah... i
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
radoja956 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 198 |
Sarajka, a kako se ovo presađuje ili sadi. Možda se sije sjemenka. Divno je , kao i sve što sam do sad vidjela kod tebe. Kad je ovo dio vrta, šta je to što ![]() |
|
![]() |
|
Ovoliko ljepote na jednom mjestu jednostavno nije lako izdržati. Draga Sarajka, prosto je za nepovjerovati da je stvarno. Hvala ti za ovaj ![]() |
|
![]() |
|
ma draga to ti je ono u polomljenom ćupu,ne znam kako se zove ali već će se neko javit,svakako ću ti poslat koji komadić,brzo raste i meni prezimi vani,nestane u zimu ali na proljeće krene,ali imam taj u ćupu a njega unosim u zimovalište tako da ću ti moći poslat na proljeće
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
posle svega pregledanog covek ne moze doci ni do reci ni do daha zato mogu ovo ..samo za tebe
![]() |
|
![]() |
|
prekrasna biljkica,a tebi hvala na posjeti,jedva čekam da vidim tvoje cvijeće,po ovome mora da je predivno,a koja je ovo biljka
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Hvala na uzvracenom komplimentu postavicu malo da se snadjem
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hvala drage moje na čestitkama,a ti MiroK isprazni sanduće
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Draga @sarajka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
SRETNA NOVA
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |