kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 47> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrijednice, sretan ti Božić
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
To se traži
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,ja moram izgleda češće dolaziti u Križevce
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Odličan ti je ulov,za ovaj prvi fikus nisam još čula, a sanjke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
heklane saonice,samo nam sada fali snijega
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je moj mali jučerašnji ulov
fikus triangularis ![]() ficus alii ![]() ardisia ![]() počele su cvijetati orhideje ![]() ovu sam dobila od Jace ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belice -
![]() glikice - ![]() cure moje,hvala vam na pohvalama i lijepim riječima. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Prekrasni anđelki, baš su posebni , imaš sve moje pohvale.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
krasne si palmice kupila, ali mene je u srčeko dirnula ona slika Rexa na snijegu- takvog sam ja dugodlakog njemca imala prije, sad ga već odavno nema ali još uvijek mi je u srcu.
Anđeli su jako lijepi ! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
O ne, ne,samo čekam iduće slikice. Upecati ćeš ti još nešto
![]() |
|
![]() |
|
Jaco, zar sumnjaš u mene
![]() |
|
![]() |
|
Jučer sam vidjela lepezastu palmu u plodinama,mislim da je drugačija nego ova tvoja
![]() |
|
![]() |
|
dmirice - hvala ti
![]() Camellia- nekako su mi se počele sviđati palme Jaco-hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Lijepo si se ponovila,palme su
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Neka si kupila palme,stvarno su krasne.
![]() |
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala ti Mari
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zelenilo ti je prelijepo
![]() ![]() stvarno treba puno strpljenja ali i iskustva za takav rad ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo novih anđela
![]() ![]() ![]() ![]() ovako izgleda odotraga ![]() |
|
![]() |
|
Ovim dvjema palmama jednostavno nisam mogla odolit,a rekla sam sama sebi dovoljno je za ovu godinu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |