kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 47> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
želim ti da ti se ispune svi snovi koje sanjaš, svako ti dobro u idućoj godini. puno zdravlja ,puno cvijeća i svega lijepoga
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Sretnu Novu, puno zdravlja, sreće i uspjeha
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Divna
![]() ![]() Sve najbolje ti želim u Novoj 2013! ![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Sarajka - hvala ti,kada je cvijeće na sniženju jednostavno nemogu da ga nekupim
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Bebolina,Jaca,belica,Jagoda - hvala vam na čestitkama i ja svima želim sretne Božićne i novogodišnje blagdane
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasno si se ponovila,a radovi ručni su predivni
![]() |
|
![]() |
|
mdrakulic - hvala ti na komplimentu i na šetnji kroz moj vtr ![]() |
|
![]() |
|
Betty - hvala ti,trudim se da mi je vrt barem upola lijep kao vaš ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mdrakulic ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Kamelija svaka ti čast,zaista!
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelepe biljke,predivan vrt...hibiskusi su me oborili s nogu...divota je svratiti kod tebe.
A tek ovi heklani anđelčići,kočije ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kamelia od prve do poslednje strane....stvarno sve ono sto bih i ja pozelela da imam,zuti Abutilon je prelep,nisam ga izdvojila kao favorita nego zato sto ga nemam, ljubicice ,orhideje,penjacice ...joj ni sama ne znam sta nema.sve je
![]() PS.samo da se ne naljutis ovo je dobronamerno,na drugoj strani prva slika mislim da nije glicinija jer ona je puzavica ,to je Robinia hispida za sve ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Kamelija sretan ti Božić i puno zdravlja tebi i obitelji!! Moram ujedno pohvaliti novitete.
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Sretan Božić tebi i tvojoj obitelji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |