Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj kutak za opustanje
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj kutak za opustanje

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 35>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 14:12

Prekrasno, tvoj kutak za opuštanje, opušta i mene i tekstovi kao ovaj posljednji tako su mi za dušu. Samo napred.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 13:16
Posebno mi je drago, dobiti pohvalu od nekoga ko sa toliko ljubavi i znanja gradi svaki delic svoga vrta.

"Ludi jahaci" - N. Marinkovic

"Osnovno je da covek u zivotu radi ono sto voli, onda je nasao svoj put i stekao spokojstvo; ostalo mora da dodje samo po sebi, inace je stvar propala"

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 12:16
smile227Moj vrt iz snova. Svaka čast. Prekrasno izgleda.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2008 u 09:56

Ovih dana sam obigravala oko cveca sa foticem u razmisljanjima sta cu zateci kada se vratim sa desetodnevnog putovanja i molbama nebu da ovde pada kisa barem svaki treci dan. Moji ukucani nisu raspolozeni za svakodnevno visesatno zalivanje a ja vec imam internu zabranu oko potrosnje vode (vodimo mali rat, srecom necu biti tu kada stigne racun LOL ).  Ono sto volim u basti je da se cvetovi i boje stalno smenjuju, sada su aktuelne bela, ruzicasta i narandzasta (na stotine margareta, ljiljani i neveni Smile )

nova uloga starog civiluka
.

.

.

.

.

.

.

.

.

Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2008 u 10:42
Prekrasan vrt, pun detalja, boja, oblika.... Sve pohvale!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2008 u 23:23
Pa gdje sam bila dosad da nisam vidjela ove pre, pre, prekrasne zvončike! Svaka čast mimar! Koje boje, divota! smile64
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 23:42
Mimar tvoj vrt je predivan,kad god gledam slike uzivam!
Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:24
  Thank%20Youza sve predivne slike! You’re%20The%20Best(vjerujem da to misle vecina clanova)

Everyone's a winner, we're making our fame
Na vrh
TILjO View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 546
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TILjO Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 14:03

Ovdje ima svačega i sve je predivno!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 13:50
Mimar, ovo je fantazija, , pa zaista si majstorica.
RIJEKA

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Svibanj 2008 u 10:08
 Ma samo vi krenite ka nama, lako cemo za sve drugo!

Posto ste preziveli sve moje ruze (znam,znam,jedva Big%20smile) evo red dosao i na ostale cvecke koje su ovih dana u cvatu...Danas, akcenat na zvoncicima

.

.

.
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 23:10
Tko nebi želio obići ova dva lijepa kutka???
Samo, tko zna i kako bi se istrgla natrag??? Cry
Na vrh
Sensa View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 51
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sensa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 22:35
Obicicemo sta god zelite, ali baza nam je Mimarov vrt i moja terasa, samo se odlucite i dodjete poziv otvoren i za sve koji zele.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 17:11
Naravno da bih voljela jednog dana ići ponovo u Beograd, kako kaže Franjica  i ja sam nekad posjećivala Kuću cvijeća, a sad imamo tvoje cvijeće za obilazak. Tko zna?
RIJEKA

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 14:35
Evo mene zvrkaste sa još zvrkastijom idejom, datum je prigodan, stignemo se izorganizirati:
najbolje bi bilo da iz SOS sela Ladimirevci samo nastavimo putovanje i umjesto u Kuću cvijeća (nekad jako poznati pravac za Dan mladosti) odemo u vrt cvijeća.
Mimar, nemoj niti ponavljati dobrodošlicu, pa znaš da meni ne treba puno sad kad sam krenula u obilazak,
... tko zna,
ah, nitko ništa ne zna
krhko je znanje,
možda je tračak istine ušao u me
a možda su samo sanje                     (tako nekako piše Dobriša Cesarić)
možda će nam se još desiti susret
i samo ja znam koliko ga želim...
Na vrh
Sensa View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sensa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 14:14
Mimar, ostavila ja mesta da bar troje mogu da sednu i druze se uz kaficu, malo ali slatko.
Trisa i ostali ko zeli, porazmislite ozbiljno da dodjete u Bgd da setamo i caskamo,bas bi bilo lepo.
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 13:01

Sensa, hvala duso!Drago mi je da ti dam delic zadovoljstva, zato sto si u soliteru, a u tvojoj , iako prepunoj terasi divnih biljcica, ipak nema ni jedne ruze. 

Trisa ove cekaju na tebe, ako ikada, ikako uspem da te nagovorim da nam budes gost obecavam, dobices veci no sto je bio taj poslednji (ha,eto neke vajde i od bivseg Wink) i ostavicu te u ruzicnjaku barem sat, posle te vadim i "davim" s ostalim cvecem Smile !

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 09:37
Sensa zlatna si, kraljevstvo za taj buket ruža,  predivan je, ajme da je barem moj.
Zadnji puta sam tako veliki buket ruža dobila na svoj 48. rođendan i to zamisli od bivšeg muža (s kojim sam uvijek u jako dobrim odnosima)
RIJEKA

Na vrh
Sensa View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sensa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 00:26
Trisa kada smo kod ruza evo ih. To je Mimar /ujutro rano/ nabrala za mene i donela, puna kesa ruza.Rekla je evo tebi i tvojoj porodici, ovo ti prenosim miris moje baste,posto znam da ih volis, makar na tren da uzivas u njima. Veruj mi Trisa kad god prodjem ja ih mirisem,jer prosto zovu da ih pogledas i pomirises, a pogotovo sto ih je brala u rano jutro, nosila po prevozu onoliki buket samo da bi svoju radost podelila sa drugima. Evo ja delim sa vama.
Na vrh
Sensa View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sensa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2008 u 00:23
Trisa kada smo kod ruza evo ih. To je Mimar /ujutro rano/ nabrala za mene i donela, puna kesa ruza.Rekla je evo tebi i tvojoj porodici, ovo ti prenosim miris moje baste,posto znam da ih volis, makar na tren da uzivas u njima. Veruj mi Trisa kad god prodjem ja ih mirisem,jer prosto zovu da ih pogledas i pomirises, a pogotovo sto ih je brala u rano jutro, nosila po prevozu onoliki buket samo da bi svoju radost podelila sa drugima. Evo ja delim sa vama.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 35>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.