Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtlarska brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtlarska brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 297298299300301 381>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:52
A gdje je nestala Pustolovka...Joooj, joooj znam opet viri iz prikrajka! Pustolovkoooooooo da si se odmah nacrtala ovdje!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:52

kome kaj paše Wink

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:50
Eto ga sad na! Zar još i sve ove fine kavice u to doba?
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:49
Kod mene je kontra,ako anvalim na sve ovo, neću spavati do jutra.....mogla bi me boliti škembica...
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:45

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:36
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

Naravno pa zato je tu [IMG]smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" /> da se ne uspavate [IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />

Boga mi,ne mogu da se odlučim šta bih,al' ako navalim na sve ovo ne gine mi spavanje već u 21h
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:22
Naravno pa zato je tu Smile da se ne uspavate Wink
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:19
Originalno poslano od člana PUSTOLOV PUSTOLOV napisao:

Dobro vece! imal vas ili ste na godisnjem odmoru od brbljaonice

Ja nisam na godišnjem, pomažem ljudima u nevolji....ali sad trenutno gledam Silu....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:15

Tačkaćice smijemo li se poslužiti?
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:11
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 19:16
Dobro vece! imal vas ili ste na godisnjem odmoru od brbljaonice ?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 18:44
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 20:25
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

Pustolov, nemam ništa više u teglama, samo na gruntu.Jedva čekam onu crvenu i zelenu prokulicu, jel znaš one slike koje sam ti poslala...e te su sada na pola narasle, još jedno 30 dana i krečem u berbuTongue

Prvi put cujem za crvenu prokulicu Viz, di si to nabavila ? Kak ti inace uspjevaju prokulice, jesu lijepi primjerci i kak ih tretiras ? Bas ih volim na tanjuru.

Ode moje pitanje u vjetar !!!!
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 12:38
Dobar dan svima! Danas je baš nekako bljakasto i hladno!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:33
Društvo, prekoračila sam limit i više ništa od pp...Sad odoh, Wiz, Fiki, Laku noć vam želim.....

Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:23
Fickili nam oooode..amen Fikiličual se nemoj skrivti tam negdije...jer mi imamo senzorske oći i vidimo kroz komp ak nisi znao...ahahahah
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 01:11
Ljudovi,LAku noć,Pozzzzz ..
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:48
Please wiz,send me links!
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:47
Jel i ti wiz ideš?
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 00:43
..ko i obično..nikaj novega...:)
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 297298299300301 381>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,139 sekundi.