Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 47>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 00:15

Bome si se i ti načistila snijega. Kod nas ako ovako nastavi još par dana imat ću cvjetnu livadu. Ne mogu vjerovati da nas snijeg nije bar malo zahvatio.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 23:32
Kamelia dakle snježi kod tebe i vidim velike pahulje...Kod nas sva sreća ne, barem za sada...Lijepe su ti orhideje, neka barem one cvjetaju..
sutra je novi dan
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 22:49
Jaco,ma nisam škrta na slikama,ali ništa mi osim orhideja i ljubičica za sada ne cvijeta
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 22:23
Vidim ja da ti imaš dobre raliceLOLciklama je prekrasna,a i orhideje.Malo si škrta sa slikama,znam da imaš pravo cvijetno bogatstvo.smile178
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2013 u 21:19
Snijeg neumorno pada a najviše mu se vesele djeca.

moja Larica

ciklama

orhideje

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 22:01
Originalno poslano od člana kamelia kamelia napisao:

A zašto ti je šteta?A cvijet ti i izgleda kao leptir.

Eee, trebala sam prvo poslikati, pa onda odgovoriti. Naime, jako volim hortenzije. Ne znam iz kojeg razloga mi ne uspijevaju u zemlji, nego ih imam u nekoliko kaljeva. Pa onda još nekoliko biljaka, i dobar dio moje garaže je zauzet lončanicama. Ove godine želim kupiti pasifloru i kameliu, koja će znači isto biti na prezimljavanjum a gdje drugdje nego u garaži. E, moja draga kamelia, kada bih ja svašta. No snejedno mislim da će se ipak naći mjesta i za leptiriće...
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:51
A zašto ti je šteta?A cvijet ti i izgleda kao leptir.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:47

bucka hvala ti na posijeti i na komplimentu.Ako misliš na Clerodendrum ugandense,on mi je u tegli,jer bi mi se smrznuo u vani.

Da, na njega mislim. Šteta, jako mi je lijep, podsjeća me na male leptiriće.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:26
bucka hvala ti na posijeti i na komplimentu.Ako misliš na Clerodendrum ugandense,on mi je u tegli,jer bi mi se smrznuo u vani.
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 21:19
Kamelia, evo i mene u šetnji malo kod tebe. Moram priznati da imaš prelijepu zbirku cvijeća. Izbor ti je upravo po mom guštu. Reci mi molim te, da li ti je Clerodrndrum posađen u kalju ili je u zemlji, mislim zbog smrzavanja. Jako je lijep.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:04
Niho,hvala ti na posijeti,ako naiđem na taj ljiljan računaj na njega
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2013 u 20:01
Originalno poslano od člana Lovro Lovro napisao:

..odlučila sam opet malo šetati vrtevima..ma nisam odlučila, ukrala sam si vremena.......gledajući tvoje cvijetiće i bogatstvo šarenila, počela sam čeznuti za proljećem i ljetom, i....ah, da...i kad slijedeći put kreneš na sajam u Ludbreg, javi se, možda iskemijamo kavu sa VŽ-ČK ekipom!

Ako ove godine budem išla na sajam u Ludbreg,bilo bi mi drago da popijemo kavu
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 22:11
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Ljiljan:
  vidi
....prekrasan je maštam o njemu...Wink
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 21:30
..odlučila sam opet malo šetati vrtevima..ma nisam odlučila, ukrala sam si vremena....
...gledajući tvoje cvijetiće i bogatstvo šarenila, počela sam čeznuti za proljećem i ljetom, i....
ah, da...i kad slijedeći put kreneš na sajam u Ludbreg, javi se, možda iskemijamo kavu sa VŽ-ČK ekipom!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 19:21
tačkaćica, hvala ti na lijepim riječima i dođi mi opet
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:23
kamelija jako mi se sviđa tvoj odabir cvijeća    smile64
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:51
Hvala ti Camellia
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:36
Bravo za Jacu,za poklone,a i za tvoje cvijeće.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:03

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2013 u 20:04
Metlu u ruke,ppsmile134
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.