kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 47> |
Korisnik | ||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bome si se i ti načistila snijega. Kod nas ako ovako nastavi još par dana imat ću cvjetnu livadu. ![]() |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
Kamelia dakle snježi kod tebe i vidim velike pahulje...Kod nas sva sreća ne, barem za sada...Lijepe su ti orhideje, neka barem one cvjetaju..
![]() |
||
sutra je novi dan
|
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Jaco,ma nisam škrta na slikama,ali ništa mi osim orhideja i ljubičica za sada ne cvijeta
![]() |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Vidim ja da ti imaš dobre ralice
![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
|
Snijeg neumorno pada a najviše mu se vesele djeca.
![]() ![]() moja Larica ![]() ciklama ![]() orhideje ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
Eee, trebala sam prvo poslikati, pa onda odgovoriti. Naime, jako volim hortenzije. Ne znam iz kojeg razloga mi ne uspijevaju u zemlji, nego ih imam u nekoliko kaljeva. Pa onda još nekoliko biljaka, i dobar dio moje garaže je zauzet lončanicama. Ove godine želim kupiti pasifloru i kameliu, koja će znači isto biti na prezimljavanjum a gdje drugdje nego u garaži. E, moja draga kamelia, kada bih ja svašta. No snejedno mislim da će se ipak naći mjesta i za leptiriće... |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
|
A zašto ti je šteta?A cvijet ti i izgleda kao leptir.
|
||
![]() |
||
|
Da, na njega mislim. Šteta, jako mi je lijep, podsjeća me na male leptiriće. |
||
|
||
![]() |
||
|
bucka hvala ti na posijeti i na komplimentu.Ako misliš na Clerodendrum ugandense,on mi je u tegli,jer bi mi se smrznuo u vani.
|
||
![]() |
||
|
Kamelia, evo i mene u šetnji malo kod tebe. Moram priznati da imaš prelijepu zbirku cvijeća. Izbor ti je upravo po mom guštu. Reci mi molim te, da li ti je Clerodrndrum posađen u kalju ili je u zemlji, mislim zbog smrzavanja. Jako je lijep.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Niho,hvala ti na posijeti,ako naiđem na taj ljiljan računaj na njega
![]() |
||
![]() |
||
|
Ako ove godine budem išla na sajam u Ludbreg,bilo bi mi drago da popijemo kavu ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
..odlučila sam opet malo šetati vrtevima..ma nisam odlučila, ukrala sam si vremena....
...gledajući tvoje cvijetiće i bogatstvo šarenila, počela sam čeznuti za proljećem i ljetom, i.... ah, da...i kad slijedeći put kreneš na sajam u Ludbreg, javi se, možda iskemijamo kavu sa VŽ-ČK ekipom! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
||
|
tačkaćica, hvala ti na lijepim riječima i dođi mi opet
![]() |
||
![]() |
||
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
|
kamelija jako mi se sviđa tvoj odabir cvijeća
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti Camellia
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Bravo za Jacu,za poklone,a i za tvoje cvijeće.
![]() |
||
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Metlu u ruke,pp
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |