Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mon,drago mi je da te vidim kod mene,i jos drazi mi je toj komentar..... ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Ajama,jos jednom hvala na lepom misljenju,jeste to je moj rucni rad,malo je teze da se pravi ali ako ima covek volju i zelju nista nije tesko,umesto kamencica moze bilo sta ,skoljke kostice raznih vocki ja sam pravila od polovine breskve ...ma samo masta.. ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prekrasno cvijeće, fotke, sve
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
leona od silne ljepote zaboravih prokomentirati tvoje prekrasne posude s kamenčićima.jesu li to nečiji ručni rad
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Anabistrica ![]() Albiciju sam kupila prosle godine u martu bila je oko 15 cm,ja nisam mogla verovati kad sam joj videla pupoljke,cvetala je cele godine i cak mi napravila 1 mahunu u kojoj ima 3 semenke ali jos je zeleno ja ga ne diram mozda ce sazreti,a presadicu je u vrt cim bude moglo,ove godine. |
|
![]() |
|
Draga,meni j neobicno drago sto takve reci dolaze od jednog proverenog cvetoljupca,hvala ti i ja se iskreno nadam da cu dostici tvojih 200-tinak ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Razgledala sam i ja tvoj raskošan vrt, stvarno imaš jako puno prekrasnog bilja. Reci molim te, koliko je stara Albizia kad tako mala cvate. Hoćeš li je ove godine preseliti u vrt?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Ponovo sam prelisala sve stranice i opet ostala oduševljena ljepotom i bogatstvom biljnih vrsta.Bi bi grijeh bilo što izdvojiti, jer je sve očaravajuče lijepo i uredno.Neizmjerno mi je drago što si nam se pridružila i omogućila nam da zajedno sa tobom uživamo u nesvakidašnjoj ljepoti tvojih biljaka.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ksan,dobrodoslica u moje cvece,drago mi je sto te vidim,svrati ponekad da mi ulepsas dan ![]() |
|
![]() |
|
Sarajka,ma ne dam ja tebe,kakva bolnica,ja samo zelim da ti ulepsam oporavak i evo saljem ti ![]() samo za tebe |
|
![]() |
|
Beti,hvala,drago mi je da te vidim ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma mene nema koji dan a ti samo stavljaš slikice,od te ljepote tvog cvijeća trebam ponovo otić u bolnicu,ma prekrasne biljkice imaš zaista
![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Koliko god puta da svratim međ' tvoje biljčice,svaki put se iznova oduševim...kod tebe će jednog dana i kamenčići procvetati
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari hvala na komplimentima,a ovo je sejanac Avokada. ![]() |
|
![]() |
|
Lela drago mi je da te nesto iz mog vrta podseca na lepe uspomene,i hvala ti na poseti ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
i lončanice su ti za svaku pohvalu a šta je ovo
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Leona prekasnih biljaka imas, setajuci sada tvojim dvoristem, probudila su mi se sjecanja na biljke koje sam imala,izgubila i nikada vise nisam na njih naletila....
nastavi sa fotkama! ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |