Rododendron |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam kupila kultivar "bernstein", ima li netko iskustva s njim ?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Belice i ja mislim isto kao Carol!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Belice mislim isto kao i Carol
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belica, to je stvarno bila "prilika godine", jer ja sam u par vrtlarija gledala male, krzljave sadnice za tu cijenu, pa se nisam odlucila kupiti, jer nisam sigurna da bi prezivjele. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ja im se divim istalno kao i azalejama, ali i nemam baš nekog mjesta za njega pa ga uvijek ostavim i idem dalje. jučer sam baš u Sloveniji držala u rukama divnu ogromnu sadnicu za 40 kn samo.... i naravno opet odustala.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
neka si blue sky.....prekrasni su....zelim ti uspjeh u uzgoju
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
eto ni ja nisam mogla odoljeti pa sam nabavila jedan rododendron,posadila pod bor ,malo mi ima žutkaste listove nadam se da nije ništa opasno ,baš me zanima kako će mi napredovati. Gledajući ove vaše baš su prekrasni
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
hvala ti moon
![]() ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Monna...jako je lijep
|
|
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina, taj malac bi trebao biti bijeli, no vidjet ćemo hoće li. Oma pupoljaka pa čekam. To je i moj treći
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon
![]() Ja ću uživati u vašim ljepotanima,moji su svi redom otkazali poslušnost
![]() Od tri koje sam imala, jednog koji je bio na parkingu nagazio je auto, drugog su nagazila susjedova djeca u potjeri za loptom, a treći kojeg sam htjela spasiti od takvih i slićnih nedaća, uvenuo je odmah nakon presađivanja.
Definitivno s njima nemam sreće
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
izgleda odlično, i ja sam neki dan trčala gledati svog maleckog kad je snijeg konačno otopio, nije tako lijep, ima malo pofurenih listića.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lijepo, lijepo....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Belina...još ako mu je deklaracija prava, bit će lijep bijeli rododendron koji može biti do -20°C. No to ćemo vidjeti tek kad procvjeta, jer imam osjećaj da su već neko vrijeme proveli u vrtnom centru, a onda nikako ne mogu isključiti da etikete nisu dirane i premještane. Cijema je više nego povoljna (39 kn), lijepog je oblika, a ima i najavu rasta novih grana.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |