Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 126> |
Korisnik | |||
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Pozdrav
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
||
Samo da pozdravim
![]() |
|||
Pozdravi iz Baranje!
|
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
baš me zanima čime ćeš nas još iznenaditi.ovo je super
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
||
![]() |
|||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
||
Lijepo,
![]() |
|||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Uprkos zimi ovo jos cveta
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Carol,nema veze sto je napolju i ja sam trebala u zemlju ali sam se plasila mala je da mi ne smrzne,ali sad u prolece ide u vrt,a mislim da je trebas orezati,blago,jer je neverovatno da 6 god ne cveta.Zelim ti ove godine raskosnu ucvetalost Albicije. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga Kamelia ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Camelia,hvala ti sto si svratila kod mene,a cuvarkuce volim i ja i imam ih vise vrsta i sve lepo cvetaju. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anabistrica ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Leona, imas lijepih i neobicnih biljcica. I ja gledam tvoju albiciu i cudim se. Moja ima vec 6 godina ali jos nije cvala, jedino je moja posadena vani od pocetka, znaci, zimuje na otvorenom.
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Ponovo sam prošetala tvojim vrtom
![]() |
|||
![]() |
|||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
||
Stvarno imaš puno lijepog cvijeća,a ja bih posebno izdvojila one čuvarkuće.Lijepo ih je vidjeti sad kad ja više od snijega ni grmove ne vidim.
![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Sjemenke čuvaj za sijanje kad sazriju. Dobro niknu i prilično brzo drvce raste.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
samo da se javnem,šetkam,uživam,izabiram šta mi se sviđa,ali sve mi se dopada,najbolje da premjestiš tvoje cvjećkice kod mene,paziću ih i mazit ne brini
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tajcice dobrodoslica,hvala na poseti.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
A
A možeš li staviti u temu"uradi sam" kako se to radi? Čisto da ne zaruzinamo sad u zimu ![]() |
|||
![]() |
|||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
||
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 110111112113114 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |