Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 126> |
Korisnik | |||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
||
Ponovo sam prelisala sve stranice i opet ostala oduševljena ljepotom i bogatstvom biljnih vrsta.Bi bi grijeh bilo što izdvojiti, jer je sve očaravajuče lijepo i uredno.Neizmjerno mi je drago što si nam se pridružila i omogućila nam da zajedno sa tobom uživamo u nesvakidašnjoj ljepoti tvojih biljaka.
![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Razgledala sam i ja tvoj raskošan vrt, stvarno imaš jako puno prekrasnog bilja. Reci molim te, koliko je stara Albizia kad tako mala cvate. Hoćeš li je ove godine preseliti u vrt?
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
||
Draga,meni j neobicno drago sto takve reci dolaze od jednog proverenog cvetoljupca,hvala ti i ja se iskreno nadam da cu dostici tvojih 200-tinak ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anabistrica ![]() Albiciju sam kupila prosle godine u martu bila je oko 15 cm,ja nisam mogla verovati kad sam joj videla pupoljke,cvetala je cele godine i cak mi napravila 1 mahunu u kojoj ima 3 semenke ali jos je zeleno ja ga ne diram mozda ce sazreti,a presadicu je u vrt cim bude moglo,ove godine. |
|||
![]() |
|||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
||
leona od silne ljepote zaboravih prokomentirati tvoje prekrasne posude s kamenčićima.jesu li to nečiji ručni rad
|
|||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Prekrasno cvijeće, fotke, sve
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ajama,jos jednom hvala na lepom misljenju,jeste to je moj rucni rad,malo je teze da se pravi ali ako ima covek volju i zelju nista nije tesko,umesto kamencica moze bilo sta ,skoljke kostice raznih vocki ja sam pravila od polovine breskve ...ma samo masta.. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Mon,drago mi je da te vidim kod mene,i jos drazi mi je toj komentar..... ![]() |
|||
![]() |
|||
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
A
A možeš li staviti u temu"uradi sam" kako se to radi? Čisto da ne zaruzinamo sad u zimu ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tajcice dobrodoslica,hvala na poseti.
![]() |
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
samo da se javnem,šetkam,uživam,izabiram šta mi se sviđa,ali sve mi se dopada,najbolje da premjestiš tvoje cvjećkice kod mene,paziću ih i mazit ne brini
![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Sjemenke čuvaj za sijanje kad sazriju. Dobro niknu i prilično brzo drvce raste.
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
||
Stvarno imaš puno lijepog cvijeća,a ja bih posebno izdvojila one čuvarkuće.Lijepo ih je vidjeti sad kad ja više od snijega ni grmove ne vidim.
![]() |
|||
![]() |
|||
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
||
Ponovo sam prošetala tvojim vrtom
![]() |
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Leona, imas lijepih i neobicnih biljcica. I ja gledam tvoju albiciu i cudim se. Moja ima vec 6 godina ali jos nije cvala, jedino je moja posadena vani od pocetka, znaci, zimuje na otvorenom.
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
|||
||
Anabistrica ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |