Orhideje - generalna tema |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 33> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Mihi, prekrasne su ti deje, pogotovo ona roza s druge i treće fotke
![]() @Ante3009, rezultati su vidljivi već nakon kratkog vremena, deje jednostavno s Drinom luduju
![]() @arim, imamo temu o Drin-u ovdje
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Arim, ovdje piše o DRIN-u
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Vidim često spominjete DRIN može ukrasto tko reći što je to?
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Pratim već mjesec dana ovu temu i samo vam želim reći da imate super orhideje. Počeo sa se baviti Phalovima prije tri mjeseca (vrt mi je u stanju mirovanja do proljeća pa sam morao naći drugu zanimaciju). Kako su sva moja četiri Phala stali sa cvatnjom stavio sam ih u svoju spavaću sobu koja se ne grije i prskam ih sa DRIN-om svakih deset dana. Sad se već vidi pomak jer su počeli sa novim izbojima na stapkama (još se ne vidi dali su keikiji ili nove cvjetne stapke). Zanima me dali je itko od Vas imao vidljive rezultate sa DRIN-om i nakon kojeg vremena.
![]() |
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
Evo još nekoliko ljepotica koje tenutno cvatu..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bebolina....woow, koje krasne dejice....bit će treća sreća
curke...kako dobar i jeftin ulov, ma gdje ćeš bolje
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Mihi-ma gdje ste to kupile?Nema šanse da ih ja ovdje kupim
![]() ![]() Oči su mi ispale,tek sad vidim sa su kupljene u MBM ![]() |
|
![]() |
|
Mihi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 115 |
kikachu frendica mi rekla da su bile bijele,roze i naranđaste..ona danas uzela 6 kom..jedna ide meni i ja bi rado da je plava (jer bijelu i rozu trenutno imam)
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
kikachu ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 08 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 3 |
pozz ekipi da da ,20 kuna,nis za ovako prekrasnu biljku,mi smo uzeli 3 komada,steta da propadnu. isto se nadamo plavom cvijetu!!!!!!!!!!!! heheheh ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je slika jedne moje sugrađanke koju je jučer postala na fejsu, a fotkala se pored bezbroj dendrobiuma u orchid parku Kuala Lumpura.
Klima je takva da biljke cvatu tijekom cijele godine, za razliku od nas koji da bi im se veselili ugrađujemo dio sebe i veliki dio svog vremena i životnog prostora.
Muka mi je kad pomislim da sam i ja trebala biti na tom dalekom putovanju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Prekrasne slike prepune vaših orhideja,nemogu ni jednu posebno izdvojiti
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
woow...koja cvjetna raskoš, divno
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Curke, svaka čast, orhideje su vam super!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
MIHI..na još 13 čekam cvijetiće,pune su stapki,to znači da će cvasti cijelo proljeće,tako su i prošle godine.Zato ih i volim,uvijek neki cvijetak u kući.
|
|
![]() |
|
hvala vam curke na komplimentima
![]() Jaca123 divni su ti phalovi..pogotovo ovaj pelorični.. maslačak7 držim ih po svim prozorima i policam i gdje god stignem koju nagurati ![]() moram se samo nadovezati da budući da su mi deje na svim prozorima ia prostorije ipak treba prozračiti i još mi ni jedan pup nije zbog toga otpal..za sad.. |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Gledam i nemogu vjerovati. Pa sta vi radite svojima da sve tako cvatu? Kod mene samo stapici a od cvijeta nista.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |