kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leona-
![]() aralija- ![]() monstera- ![]() cure hvala vam na šetnji i navratite opet. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kamelia!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
često šetam i sad daostavi i ovo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kamelia,ne mogu od lepote nista reci samo
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jaco,ja se ne bih ništa čudila,kod tebe je sve moguće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
smisliš da zamijenim kombi za
|
![]() |
|
Glikica ![]() |
|
![]() |
|
Istina da sam dobila prekrasne poklone od Jace.Još sam ja i prije dobila prekrasnog cvijeća od Jace,jer kada Jaca šalje ona iznajmljuje kombi i ravno pred kućna vrata ![]() |
|
![]() |
|
vila2-hvala ti na lijepim riječima.Kada gledam ovu sliku sve više mi fali proljeće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon- hvala ti na komplimentu ![]() Lara uživa igrati se na snijegu,ali ja nevolim jer je sva mokra ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
samo da se javim
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Prelepe si poklončiće dobila od Jace...svaka joj čast
![]() A tek što su ti sobne biljčice lepe i bujne...pu,pu,pu ![]() Sve pohvale i čistačima snega ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
[Kamelia, jako zanimljive biljke, svašta lijepoga ima u tvom vrtu! Sigurno ću navratiti opet, sad nemam više toliko vremena za sve prokomentirati, ali izdvajam ovog puta ovaj divni Zephyranthes
![]() Hvala na ugodnoj šetnji! ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Lijepe orhideje, viklame, a i Larica se veseli šetnji kroz snijeg
|
|
![]() |
|
Mari- hvala ti na pohvalama i lijepim riječima ![]() |
|
![]() |
|
Horti ,ona puzavica na prozoru je Scindapsus Enjoy, a onaj cvijet na zadnjoj slici nije moj rad. Cure pa zar stvarno mislite da bih ja skrivala slike ![]() |
|
![]() |
|
Nemogu vjerovati da kod vas nije bilo snijega.Nadam se da ćete u novom valu i vi dobiti ![]() |
|
![]() |
|
Jagoda, kod nas snježi dalje i stvara probleme.Jedva čekam proljeće ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
vesele se djeca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Koliko vidim mlade snage su bile zaposlene oko rasčišćavanja, bravo za vrijedne ručice
![]() I meni se čini da nam je puno toga još ostalo skriveno, moraš češće koristiti fotić.
Koja je ono puzavica ( penjačica ) šatiranog lišća što visi u prozoru?
A ovaj ljubičasto bijeli cvijet na zadnjoj slici je isto tvoja rukotvorina?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2425262728 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |