Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 126> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasna ti je ova zimska idila.Više volim vidjeti snijeg kod nekog drugog nego kod sebe.Ipak ti više volim gledati tvoje cvjetne slike.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Mari,pa to je yimootporan kaktus,nista mu nece da fali ,toga imam na svakom cosku gde god padne tu napravi novu hrpu. ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lako za čuvarkuće i ostale, ali opuncija pod snijegom, ma baš me zanima kako će proći
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Evo sve ti saljem ili rado se menjam za neko primorsko mesto,ja je ne volim ni na slici. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Leona prava zimska bajka, uživaj, a mi koji nemamo to uživamo u sličicama
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
ovo je bio prvi sneg
![]() ![]() ![]() Zalazak sunca ![]() |
|
![]() |
|
Opuntia
![]() |
|
![]() |
|
Cuvarkuca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo par zi,skih da vidite da i ja imam sneg
![]() Evonimusi maleni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gledaj ti Vanese,ona se zaigrala sa smajlicima,jel ostao jos koji,ti kao Beti preterujes,a hvala ti sto si me posetila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Aralija,ja samo slusam vase zelje....bice svega ![]() |
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Leona,ne prestajes da me iznenadjujes...taman pomislim ispucala se nema vise aduta,kad ona vadi keca iz rukava!
Bez sale,cvece ti je za 10+ Sta da komentarisem kad je sve divno,prekrasno,bozanstveno... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto se tice cveca iz baste,ima li necega sto ti nemas,ili ti ne uspeva? Ja mislim da nema... Necu vise da te hvalim, uobrazices se! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Leona ove proljetno -ljetne sličice su za dušu, ali nadam se da nećemo dugo čekati na ovogodišnje, a kod tebe se ima štošta vidjeti i zato jedva čekan prooooljeće u tvom vrtu, ma |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Ajama, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uh drago mi je kad vas vidim ali malo me ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zadovoljstvo mi je kad te vidim ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Beti,ne preteruj, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
a ja mislila ne može nas više iznenaditi,ali može
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Bravo, Leona! Potpisujem Tikvić!
![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 106107108109110 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |