Sabljica - sansevierija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala moon ali sam ipak neke vrste zaboravio
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
evo moja kolekcija, malo su zanemarene, ali toliko zahvalne, da bi ih trebalo imati punu kuću !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Glikice koja ti je ova vrsta skroz ispred mala jel i to sansenveria?
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Jest, to je mala cilindrika, imaš sliku na podtemi "sanseveria cylin".
|
|
|
|
![]() |
|
Ok Glikice idem pogledat
![]() |
|
![]() |
|
prošle godine kupljena na VK- jesenima u Lenijama.
|
|
|
|
![]() |
|
Ma da
![]() |
|
![]() |
|
E pa sam si si kriv, ja sam i ove godine našla nešto zgodno !!!
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ova je uginula, nemam sreće sa njima
![]() ![]() I ove otišle.. ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kako uginule.....pa one su bas jednostavne....meni su na sjevernom prozoru, i samo je bitno da ne dobiju vodu u stabljiku odnosno u sredinu biljke....preko ljeta s njima van u hladovinu - debelu....
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira K pa kako su ti propale da nije bilo previše vode?
Enrikova nona ljepe su ti.
|
|
![]() |
|
Zelena_oaza ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 421 |
Ja volim ove Sansevierije...vrlo su interesantne i dekorativne...
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
evo mojih novih
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jaco ove su ti prekrasne....javi kad budes imala listic viska :)))
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Jaco prelijepe su ti !
Čuj, nisam ti zaboravila onu moju što sam obećala poslati, ali još je hladno i bojim se da ne ozebe tijekom puta. Čim malo popusti zima, šaljem ti. |
|
|
|
![]() |
|
inace...ja imam uvijek ove male patuljaste...pa ak nekom treba javite se na pp....kod mene rastu ko blesave :))
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Jaco prekrasne su ti gdje si ih samo nabavila ja ih nemogu nigdje nači
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |