Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anastazijin_   zeleni raj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anastazijin_ zeleni raj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 125>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 21:43

Cure, hvala vam  smile79 !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 21:10
smile93bez teksta.....ovako izgledam poslije tvojih slicicasmile141
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 18:35
Anastazija ja nemam riječi.Ne znam koja ima ljepši cvijet,a koliko ih imaš,teško da bi se mogla i odlučiti.Velika petica od mene.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 17:02
...Anastazija draga, prelijepe su tvoje orhideje, opet zasjale u svoj svojoj ljepoti...elegancija i toplina tvojega doma odaje dojam savršenog sklada za što su naravno, zaslužne tvoje čarobne ruke koka mojaHeart...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:50

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:46

I malo zajedničkih - nemojte se ljutiti kaj ih ima više jer ustvari ni sa jednom slikom nisam zadovoljna - ili boje nisu dobre ili je mutna.....

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:43

Ovu ljepoticu sam dobila od MM za Valentinovo  Smile

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:40

Ovu ljepoticu sam slikala par puta i nikak ne mogu dobiti pravu boju i da se dobro vidi ova roza flekica sa desne strane  Confused.

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:38

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:36

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 14:35

S obzirom na to da je vrt opet pod novim slojem snijega ponovo bum vas zadavila sa slikama orhideja jer su mi one sada najljepše  Smile.

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2013 u 13:03
Sve ti lijepo napreduje....orhideje su mi mrak! Lijepo si ih posložila i sada uživaju u društvu i pogledu kroz prozor.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 23:42
Nemoj biti žalosna, budu se biljke oporavile. Možda ih to potakne na novo grananje. Ja se barem tak nadam.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 19:21
...ajme koka, baš mi žal za kamelije i za sve ostaloCry...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 10:50

Cure hvala vam na posjeti  smile79.
Volim snijeg i stvarno uživam u pogledu na snježnu bjelinu, ali ovo kaj je ostavil za sobom je prestrašno  Unhappy, još se nikad nije dogodilo da je bilo tolko štete.

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 09:39
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Prošla sam malo po vrtu i lagano pomela snijeg sa biljaka i sad mi je žao kaj sam to radila zbog onoga kaj me dočekalo ispod  Cry.
Velikim borovima su raskoljene gornje grane, azaleama su popucale grane, od kugli buxusa su nastale ravne stolice.....svi okrugli grmovi su kao odsječeni  Confused.
Nemam snage niti poslikati tu žalost!
Znam da budete me tješili da bum sve nadoknadila u proljeće, ali to nije istina.
Ova šteta je nenadoknadiva- to su već veliki grmovi azalea stari oko 7 godina. To se ne može tako lako nadoknaditi.
 smile220

znam točno kako ti je,meni je prošlo ljeto bilo kobno za desetak tuja starih petnaest godina,od jada još stoje tako osušene.A ovaj snjeg mi je dodatno uništio ono što nije vručina.Kako vidim po prognozi ponavlja se prošla godina,svašta nas još čeka.Confused
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 08:51
Originalno poslano od člana Anastazija_ Anastazija_ napisao:

Danas sam malo poslikala svoje jadničke koji se i dalje bore sa napadima uši.Inače sam prilično zadovoljna njihovim izgledom, a za sada mi se još ni jedan nije uništio.Dio mojih sukulenata:

Ovaj prizor me oduševio
Znam da ti je snega i zime preko glave,al' dovešćeš ti sve u red kad grane sunce...sve će onda izgledati lepše.
Sve pohvale za tvoje divne orhideje
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 23:43

Žao mi je zbog štete u tvom lijepom dvorištusmile43

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 23:42

Je, ispod snijega je katastrofa, ali kaj je tu je. Sad se moramo nadati da će biljke preživjeti gubitke prilično velikog broja grana.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2013 u 21:58
Sve kuzim Anastazija, i ja sam to radila, jer sad to vise nije samo snijeg, nego ima i dosta leda koji biljke jako opterecuje i lomi. Nedostatak polomljenih grana na grmovima se dugo bude primjecivao.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 125>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.