Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje dvorište i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje dvorište i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 86>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 23:17

Kad nema cvijeća, ima krafni!

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:22
Vijolice draga moja, nisam ja na tebe zaboravila, ne,ne! Neću još ništa reći da ne bi bilo da živom zecu spremam ražanj,ali ako nekome dugujem, tebi puno dugujem!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:19
Dadinice kod mene ćeš još uvjek vidjeti kolače..... Još je rano za sjetvu, ali kad krenem, bit će me svugdje!
Na vrh
vijolica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vijolica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 21:13
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2013 u 20:31
Ajmo, buđenje!!!

Proljeće stiže, da vidimo promjene kod tebe! Znam da imaš šta pokazati, uvijek skrivaš nekog asa u rukavu.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 10:46
Vlatkich dobro vidiš da! To je jedna od mojih prošlogodišnjih vinkica i eto je, tako joj je lijepo da već cvate..
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Veljača 2013 u 08:49
Ajme, jel ja to dobro vidim??? vinka cvate u veljači? smile39
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 20:50
Ima, ima draga! Dođi!
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 20:43
Ima li koji kolačič za mene??
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 20:25
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 20:04
Dadinice, bojim se da radovi još traju da! Imaš ti pravo, samo što MM više gleda u kolače, nekako ga više zanimaju..... Eeeeeh da, da je tu samo u pitanju čekić, nego i neke ogromne bušilice, brusilice, razne četke i pitaj Boga kakve još sve..sad ću reći onu tvoju simpa riječ.....Cica-boce! Znaš, to me baš često podsjeti na tebe!
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:56
Radovi još traju?
...pa kad se stalno motaš oko njega i ne daš mu raditi! Gledaj da se jadničak još i povrijedi dok gleda u tebe, a ne kud mlati čekićem. Čut ćeš me onda!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:41
Nije, nije...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:39

ja jedva čekam da moj pokupi alat pa sam mislila da je i tebi tako!    
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:32
Ima, ima Bebi! Dođi! Tko bi ih već popapao, tek su stigli ovdje!   
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:29
Kuc, kucsmile73 ima li još koji kolačić za mene, ili ste sve popapali?
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:28
Eeeeej draga moja! A što se tiče majstora, taj nikamo ne ide..... To je MM, moj majstor!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 19:11
tko šiša debljanje!... [/QUOTE]

Svaka čast .....prava si i gotovo! A i cvitići su ti lipi nema veze da su malo prašni----sve ćeš ti to skockati kad majstor ode!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:20
Tačkaćice ovaj leteći tanjur u glavu sve govori....samo ti meni dođi draga, tko šiša debljanje!...
Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2013 u 18:15
mmmm njam udebljat ću se ako ću te češće posjećivat 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4344454647 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.