Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 125> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam navratila da vidim kako je kod tebe Muhle...Predivne crvene čuvarkuće si ukomponirao u posebno lijepo kamenje...Oni mali irisi iz Plodina su prekrasni..Sve Plodine osim naših ovdje, imaju neke zanimljive biljčice...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Zaista je prekrasno čak i zimi u tvojem vrtu, i meni su one čuvarkuće divne
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
I samo nekoliko slika kod tebe uvijek mi izmami osmjeh na lice.Oni irisi su prekrasni,a sigurna sam da će ono kamenje biti negdje lijepo smješteno.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...veseli me što si navratio i nagradio nas s nekoliko upečatljivih fotki...tvoj vrt oduševljava i u zimskom izdanju, bez cvjetnica i vatrometa boja, barem mene osobno...konfiguracija terena, raspored kamenja, njihov oblik, veličina, tu i tamo nešto zeleno zaista je dovoljno da ispuni dušu i prepozna istinskog ljubitelja prirode...
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mislim da je sve već rečeno pa da ne ponavljam. Samo ću reći da sam uvijek oduševljena kad navratim u tvoj vrt ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš san ljubomorna na šupo kamene
![]() Mislin da mi je lespedesa smrznula, baren je nadzemni del..... će ona ča potirat zemlji ili je šla kvragu. Čudno mi je za nju jer ni bila neka strašna zima.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Već mogu zamisliti kako će to na ljeto izgledati ![]() Kombinacija kamena i čuvarkuća je fantastična. |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
jagoda ,belica ,Camellia ,Retriver Sara ,nastazija,korijenko ,makk - Hvala Vam svima što uvijek podržavate mene i moj vrt.Kada govorimo o kamenu meni je neki put u vrtu važnije kamenje nego cvijeće.Od prvih dana bavljenja vrtom uvijek me je najviše privlačila izrada kamenjara,kada kombiniram kamenje puno puta ga okrenem i izvrnem prije nego mu nađem pravu poziciju.Šta se može svatko je s nečim nadaren ili udaren,kako si tko uzme.
jagoda - u Plodinama u Labinu bilo je za kupiti tri vrste malih irisa,onaj sa slike Iris reticulata Alida i Iiris reticulata Harmony. korijenko - lespedeza u principu strada svake godine do tla i iz korijena ponovo potjera u proljeće,ako je blaga zima onda se desi da najači izboji ostanu zeleni do visine 60 cm i tu ih se odreže u proljeće Popodne je kod mene počeo padati snijeg,evo jedne slike ![]() |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle, uvijek lijepo. Bude se biljke, proljeće je na vidiku, a opet vidim i kod tebe pao snijeg. Nadajmo se da neće dugo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Navratila sam da vidim što je novoga i da se malo nauživam u biljkama i kamenju. Divno je to šuplje kamenje a i ja sam ga dovlačila sa 3 lokacije pa shvaćam ljubav prema kamenju i kamenjaru. Čekamo da zima prođe...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijep ti je vrt. Koliko dugo treba da procvjeta hemerocallis dobiven iz sjemena?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko ja je imam već nekoliko sezona, uvjek je vani ali u važu. Izgleda kao da se osuši ali u proljeće ponovo baca izboje. Muhle je dobro napisal krene od tamo do kuda je živa...Ostalo treba orezati i opet iznova... ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
milica7 - Hemerocallisu treba oko tri godine da procvijeta,samo što kao i kod perunika iz sjemena se dobije puno loših a malo kvalitetnih vrsta
anabistrica - Ovo je Chimonanthus Praecox ,cvijeta zimi a kod mene je već skoro ocvao.Budući da nije bila jaka zima na njemu je ostalo prošlogodišnje lišće,inače mu lišće normalno opada u jesen.Grm nije toliko zanimljiv radi cvijeta koji je dosta sitan otprilike 1x1,5 cm,ali zato ima predivan miris koji se širi kad je malo ljepše vrijeme. |
|
|
|
![]() |
|
jagoda - šteta je da je ne posadite u vrt jer kada slobodno raste dođe predivna,treba znati da odrasli grm zauzme promjer kruga 3-4 metra.
|
|
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Ovdje ne samo da sam se nadivila ljepoti različitih vrsta bilja, već i prekrasnim, kvalitetnim fotografijama. Jako sam sretna što na ovom cif-u ima pravih znalaca, pa nam to između ostalog olakšava kupnju željenog cvijeća. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Hvala na informaciji, grm je jako lijep, a sad kad sam čula da i miriši, još mi se više sviđa.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
muhlenbergia detalji iz tvog vrta su uvijek lijepi i zanimljivi za pogledati
![]() i uvijek vuku na još ![]() nisam ni ja odolila mini irisima k. hodkin, moji će u teglu... do daljnjeg, tvoji su se već lijepo smjestili u vrtu, ušuškani ko da su tu oduvijek jesi li im skinuo treset prije sadnje u vrtnu zemlju? |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |