kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 47> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma, poklon ti je krasan; klivija, hemerokalisi, ljiljani... Sad samo da zatopli imas pune ruke posla.Ja sam trazila ljiljane, ali nisam nista nasla. Izgleda da je sada pocelo stizati u ducane.
Bas me zanima, kakvi ce ti hemerokalisi izaci, kakvih boja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
ajama i kod mene nema baš neki izbor,ali kada kreneš prema Zagrebu nađe se dosta toga,jer tamo ima dosta vrtnih centara. |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
kontesa - hvala ti,šoping sam obavila u Sesvetama u vrtnim centrima. |
|
![]() |
|
enrikova nona - hvala ![]() |
|
![]() |
|
Jaco znaš da ga dobro pazim,a izbor je bio moj ![]() |
|
![]() |
|
toni - ![]() |
|
![]() |
|
Camellia i meni je clivia posebna,a još k tome je bila na akciji.Još samo da zatopli pa da možemo započeti sa sadnjom. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ma gdje si ti našla sve to.tko to ima tako dobru ponudu.kod nas sve nešta jadno
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma jako zanimljive biljke si izabrala
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
predivno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Takvog Valentina trebaš maziti i paziti,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasni su ti noviteti,a clivia posebno.Već imaš posla sa prvom proljetnom sadnjom.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anđelkad - jorgovan sam naručila sadnicu iz jednog rasadnika
Natalija - hvala ti na šetnji i lijepim komentarima. dijana7566 - hvala ti,samo da ode taj snijeg, pa da možemo saditi u vrtu. Cure hvala vam na posijeti i dođite opet ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Bome lijepo si se ponovila!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamelia prvi put sam u tvom vrtu, ali sam ga cijelog prošla i stvarno imaš prelijepe i egzotične biljke
![]() a moram spomenuti i vrijednu djecu ![]() ![]() baš sam guštala u šetnji ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
Hvala ti moon.Treba iskoristiti svaku dobru priliku
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kako je dobro Valentinovo kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo noviteta ,malo sam iskoristila priliku pošto je valentinovo
![]() clivia ![]() amarilis ![]() kaktusi ![]() ljiljani ![]() ![]() hemerocallis mix boja ![]() Allium gladiator ![]() đurđica roza(convallaria pink) ![]() hosta bijela(hosta white feather) ![]() gloxinia ![]() ismene ![]() danas mi je došao jorgovan ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |