Močvarni hibiskus - Hibiscus moscheutos |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 37> |
Korisnik | |
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja sam danas primjetila da moj crveni tjera. on mi je najstariji!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
...i moji još spavaju
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
antonija,nemam ih gdje posaditi vani pa ih držim u loncima,a po ljeti na terasi,crveni mi je lijepo cvijetao prošle godine a roza i bijeli dobila sam jesenas
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
moji još nisu, oni krenu kad zatopli. stalno je kiša i još je hladno za njih.
stefica, a zašto su ti unutra. oni mogu vani i na kontinentu ostati preko zime. |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Ni moji još nisu krenuli,u saksijama su, dali je rano da ih iznesem van?
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Moji još uvijek spavaju.Jesu li vaši krenuli u vegetaciju?
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
jankić ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 105 |
Ja sam svoja tri kupila kao male sadnice od stričeka na placu po 20kn.Držala sam ih u tegli i zimi unosila u podrum.Ove godine ću ih posaditi van i ostaviti prek zime.
|
|
uživaj u mladosti,nikada nećeš biti mlađi nego što si danas
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Moji roza,dva od tri,niknuli
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ajama tvoje su biljčice prekrasne,slikat ću moje pa da vidiš.
Monna ako ja budem uspjela imat ćeš i ti.... |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pa zasto ga ja onda jos uvijek nemam
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Može..... Tako kažu oni kojima cvjetaju već više godina.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
ma cekajte....on moze u kontinentu prezimiti?...
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
Ajme kako divno cvijeće! Mogu li kako doći do sjemenke ili biljčice?
|
|
![]() |
|
jedan je isklijao i u toku dana narastao 2 cm pa sam ga izvadila iz mini klijališta,smijem li to?Bojim se da pre naglo raste.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
[QUOTE=OSica]I ja sam danas posijala moje močvarce
stavi ih u plastičnu vrećicu ,zatvori i stavi na dosta toplo mjesto.isklijat će brzo
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
I ja sam danas posijala moje močvarce koje sam kupila,crveni i tamno roza,Boga molim da isklijaju.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
super ideja,hvala ti alisa ,sve cu stavit u plasticne posude sa poklopcem..
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Kamenjar,trebao bi izaći,on je trajnica.Ja imam par močvaraca i uredno niknu svakog proljeća iz korijena..Taj što si posijala malo ušuškaj,ako je u saksijici stavi preko nje prozirnu foliju ili pvc kesu.Možeš staviti tu saksijicu i u neku veću pvc posudu sa poklopcem,providnu..Tako će manje osjetiti temperaturne razlike..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |