Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 264265266267268 282> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...jedno je od najljepših užitaka svaki dan po nekoliko puta prošetati ranoproljetnim vrtom...promjene se pokazuju velikom brzinom, listanje, pupanje...za sada u tvojem lijepom vrtu draga Slavujka kraljuju Helleborusi, ali već se nazire bujni život svuda uokolo
![]() lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Rano proljeće 2013.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
gioiaa drago mi je da si me posjetila,hvala ti na komentarima.
a patkice? jesu i one bile s tobom? |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivna setnja,odusevio me je tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Mari, pozdrav!
zimski jasmin imam posađen ispred kuće koja nema ogradu. jedan dan sam slučajno izašla na ulicu a jedna žena stoji pokraj njega i kaže: evo već treči puta prolazim i gledam ga i sada sam morala doći popipati-da nije umjetni! |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svega ima prekrasnog, ali i po zimi da toliko cvate kod tebe to je nešta posebno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
čekam nove slikice i vrt koji će sigurno biti još ljepši. mogu zamisliti kakve će one šarenolisne ljepotice vajgele biti ove godine. |
|
![]() |
|
Lantana drago mi je vidjeti da si prošetala mojim vrtom.
link za emisiju "zlatna dolina" imaš na 8. stranici. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Uvijek rado svratim do tebe, uživam i nešto naučim
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pregledala sam još jednom od početka do kraja, predivan vrt, a ti si puna ideja i znanja
![]() Nisam gledala emisiju o tvom vrtu, ima li možda negdje snimljeno na internetu? Zainteresirala me bijela forzicija, gledala sam na netu, baš mi se sviđa. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
uskoro ću otvoriti podtemu kaktusi janka čordaša pa će biti slikica da grijete dušu
vidjeti ćete slike bebica koje su nešto novo kod njega mislim da je rekao iz Japana. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hej, daj nam koju slikicu od čika Janka! Onako, 2-3, da malo grijemo dušu dok ne odemo tamo osobno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Aidazg ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 151 |
predivan vrt! čestitke!
|
|
![]() |
|
jučer sam kupila jedan neobičan grm pa ću napisati nešto o njemu.
BIJELA FORZICIJA abeliophyllum distichum abeliofilum je grm koji sporo raste. visina mu je od 1,20-1,50 a širina oko 90 cm. počinje cvjetati prije žute forzicije i to cvjetićima koji imaju jak slatkast miris i podsjeća na cvjetove badema. cvjetovi se pojavljuju krajem zime na golim granama koje su tamne boje.kada se tek otvore, zvjezdasti cvjetovi su žučkasti pa blijedoružičasti i pri kraju cvatnje postaju blijedoroza. listove dobiva poslije cvjetanja. nije zahtjevan u izboru tla a da bi obilno cvao treba ga posaditi na sunčani položaj. orezivanje nije potrebno samo uklanjanje oštečenih i starih grana. |
|
![]() |
|
drago mi je bucka.
nadam se da će biti slika vrt mi je oživio, sve je napupalo i sve preživilo osim moje male jetrenke koja se ove godine ne pojavljuje a već je trebala cvjetati. jež je napustio svoju kućicu i iza sebe ostavio samo udubljenje gdje je spavao. zimski jasmin je ove godine prekrasan,žut i pun pčelica. baš se radujem proljeću |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Mislim da su svi ljubitelji cvijeća u duši veliki kreativci. Pitanje je samo koliko će tko to znati iskazati. A ko tebe se to jako lijepo stopilo, ljubav prema cvijeću i ljubav prema kreativnom izričaju. Zato se jako radujem novim slikama. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
leona,dobrodošla!
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Svestranost je tvoje drugo ime,odusevljena sam sa vidjenim.....svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
korjenko,
to je snimano prije dosta godina, baka je iz Petrovaca, a iz tog sela je i čordaš -kaktusar |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nedavno je na mislim HRT 4 bio dokumentarac o Rusinima u HR i sve o običajima i nošnji, ne sjećam se u kojem selu je snimana reportaža ali jedna baka (zadnja u selu koja radi fićule) pokarivala je način kako ih radi.
Dobro je Anaida zaključila, to je ko međimurska poculica "Marica je fajn snešica njoj se šika poculica, Marica je Marica je fajn snešica, njoj se šika,njoj se šika poculica Maro,Maro, Marica, turenjska snešica........" |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 264265266267268 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |