Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavujev vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavujev vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 282>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 5 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 09:17
...jedno je od najljepših užitaka svaki dan po nekoliko puta prošetati ranoproljetnim vrtom...promjene se pokazuju velikom brzinom, listanje, pupanje...za sada u tvojem lijepom vrtu draga Slavujka kraljuju Helleborusi, ali već se nazire bujni život svuda uokoloSmile...
lijepi pozdravSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2013 u 08:35
Rano proljeće 2013.

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 22:16
gioiaa drago mi je da si me posjetila,hvala ti na komentarima.
a patkice? jesu i one bile s tobom?
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 20:14
Predivna setnja,odusevio me je tvoj vrtThumbs%20Up
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 13:26
Mari, pozdrav!
zimski jasmin imam posađen ispred kuće koja nema ogradu. jedan dan sam slučajno izašla na ulicu a jedna žena stoji pokraj njega i kaže: evo već treči puta prolazim i gledam ga i sada sam morala doći popipati-da nije umjetni!
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2013 u 00:01
svega ima prekrasnog, ali i po zimi da toliko cvate kod tebe to je nešta posebnoClap ovu sliku moram ponoviti
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:41
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Uvijek rado svratim do tebe, uživam i nešto naučim [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
eh moon, mi kao da smo se dogovorile-ja sam u isto vrijeme šetala tvojim vrtom i pregledala malo prošlo proljeće.sve lijepo,uredno,zdravo-super.
čekam nove slikice i vrt koji će sigurno biti još ljepši.
mogu zamisliti kakve će one šarenolisne ljepotice vajgele biti ove godine.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:26
Lantana drago mi je vidjeti da si prošetala mojim vrtom.

link za emisiju "zlatna dolina" imaš na 8. stranici.
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:18
Uvijek rado svratim do tebe, uživam i nešto naučim
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 23:10
Pregledala sam još jednom od početka do kraja, predivan  vrt, a ti si puna ideja i znanja Clap. Lijepo je što si opisala neke biljke, i ja sam nešto naučila.
Nisam gledala emisiju o tvom vrtu, ima li možda negdje snimljeno na internetu?
Zainteresirala me bijela forzicija, gledala sam na netu, baš mi se sviđa.

život je more
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 20:00
uskoro ću otvoriti podtemu kaktusi janka čordaša pa će biti slikica da grijete dušu
vidjeti ćete slike bebica koje su nešto novo kod njega mislim da je rekao iz Japana.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 19:32
Hej, daj nam koju slikicu od čika Janka! Onako, 2-3, da malo grijemo dušu dok ne odemo tamo osobno.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Aidazg View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 151
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Aidazg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 18:43
predivan vrt! čestitke!
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2013 u 07:37
jučer sam kupila jedan neobičan grm pa ću napisati nešto o njemu.

BIJELA FORZICIJA     abeliophyllum distichum

abeliofilum je grm koji sporo raste. visina mu je od 1,20-1,50 a širina oko 90 cm.
počinje cvjetati prije žute forzicije i to cvjetićima koji imaju jak slatkast miris i podsjeća na cvjetove badema.
cvjetovi se pojavljuju krajem zime na golim granama koje su tamne boje.kada se tek otvore, zvjezdasti cvjetovi su žučkasti pa blijedoružičasti i pri kraju cvatnje postaju blijedoroza. listove dobiva poslije cvjetanja.
nije zahtjevan u izboru tla a da bi obilno cvao treba ga posaditi na sunčani položaj.
orezivanje nije potrebno samo uklanjanje oštečenih i starih grana.
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 22:53
drago mi je bucka.
nadam se da će biti slika
vrt mi je oživio, sve je napupalo i sve preživilo osim moje male jetrenke koja se ove godine ne pojavljuje a već je trebala cvjetati.
jež je napustio svoju kućicu i iza sebe ostavio samo udubljenje gdje je spavao.
zimski jasmin je ove godine prekrasan,žut i pun pčelica.
baš se radujem proljeću
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 22:30

Mislim da su svi ljubitelji cvijeća u duši veliki kreativci. Pitanje je samo koliko će tko to znati iskazati. A ko tebe se to jako lijepo stopilo, ljubav prema cvijeću i ljubav prema kreativnom izričaju. Zato se jako radujem novim slikama.
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 21:43
leona,dobrodošla!
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 19:12
Svestranost je tvoje drugo ime,odusevljena sam sa vidjenim.....svaka castsmile106
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 12:48
korjenko,
to je snimano prije dosta godina, baka je iz Petrovaca, a iz tog sela je i čordaš -kaktusar

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2013 u 11:20
Nedavno je na mislim HRT 4 bio dokumentarac o Rusinima u HR i sve o običajima i nošnji, ne sjećam se u kojem selu je snimana reportaža ali jedna baka (zadnja u selu koja radi fićule) pokarivala je način kako ih radi.

Dobro je Anaida zaključila, to je ko međimurska poculica
"Marica je fajn snešica njoj se šika poculica,
Marica je Marica je fajn snešica, njoj se šika,njoj se šika poculica
Maro,Maro, Marica, turenjska snešica........"
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 264265266267268 282>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.