Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Korisnik | |
Plantlover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Everyone's a winner, we're making our fame
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Da dobra perfektna - bravo za ideju za moje stare lonce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Koliko god bila svjesna da si nešto lijepog učinila, uvijek ostanem ipak
![]() Stvarno dolazi vrijeme da ja to dođem ispregledati svojim okicama. Tamo u lipnju se dogovorimo! ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Ja uvijek na vašem dnevniku ostanem bez teksta. Da to moj dragi zna svezal bi me za vaš dnevnik
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Hvala, hvala! Pukne mene tu pa tam nekaj ovakvog pa se veselim!
u svakom slučaju- sok je gotov - 9 litara sirupa od bazge bu dost za nekih 2 mjeseca! Sad bumo samo piškili ![]() Jako je toplo i zemlja se strašno isušuje, cvećeko je do večeri ![]() Ruže sam ipak na kraju pošpricala s neopetroidom jer niš više nije pomagalo protiv uši. I eto danas više ni jedne na njima. A pupova ko u prići. U idućih par dana će procvasti u svoj svojoj ljepoti. Jedva čekam. Obzirom da svašta planiramo napraviti u stražnjem dvorištu- puno cveća i drveća posaditi na jesen i iduće godine, morali smo nabaviti veeeliku bačvu u kojoj će biti voda za zaljevanje svega. I tako se moj MM zadnjih par dana zabavlja sa namještanjem i čišćenjem bačve od 1000 l. Čak je delal i "cross country" s tutačem i prikolicom na kojoj je bila bačvetina. Naravno da smo morali pošlepati auto koji nije mogel natrag uz breg. ![]() Nemre biti dosadno da očeš. Dok se bačva ne napuni potočnom vodom morat ću zaljevati vodovodnom, a račun bu za ovu godinu popriličan- mi se nekak vidi! |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Joj Šeflera, u istom smo problemu, Ja već dvije godine razmišljam kako nabaviti neku veliku bačvu, točnije spremnik za vodu ili iskopati i srediti rupu tj, spremnik u zemlji i u to spojiti odvod kišnice s krova - na taj način bi riješila dvije muhe odjednom - račun za vodu i meka voda bez klora za biljke, ali to je veliki projekt koji nikak da započnem...
|
|
![]() |
|
ines ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1095 |
Znam SilveK i ja to planiram već 2 godine i nikak da nabavim bačvu
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bačva spremna za punjenje- isprana, zbušena rupica- još samo treba dignuti na palete da lakše curi u kantu.
Trava još jučer ujutro pokošena- prije flore. A nakon flore puna iskustava i novih informacija odmah kujem plan. Iz sjemena uzgojiti novu vrstu perunike. Zaintrigirana sam totalno. Lani sam sjeme samo pohitala pa si mislim - sad je sjeme suho i puklo je -priroda valjda zna da je vrijeme kad se treba osjemeniti za nove naraštaje, a kad tamo cijela nauka oko sijanja sjemena- HVALA BAKA BEA! Danas nakon posla, stigla samo posaditi cleome, slak i svašta nešto što sam dobila na poklon od samoborki. Malo zalila cveće koje je cijeli dan na suncu. Sutra idu planovi i ocrtavanja novog cvjetnjaka iza štale(ako nebu kiše). Pa onda laganini do jeseni izrada. A na jesen sadnja trajnica. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šefi vrijedna kao i obično, izgleda da će ti kiša, pa će ti uštedit vrijeme za zaljevanje - da možeš u akciju oko nečeg drugog.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
tamo gdje sam posijala paulowniu niklo je ovo i to samo jedna biljka
![]() |
|
![]() |
|
Nema frke Iris. Već bu se nabavila paulownija. Imam rezervu na klupi
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma ni ne znam jel ovo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Danas obišla imanje, poslikala i pobrala jagode i ribizle. Ima ih taman da se umjesto kokica uz TV zoba nekaj prirodno!
|
|
![]() |
|
Popala ribizle i jagode!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jako dobro..... Ja se mjima ne stignem od kikača niti približiti. |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
E Šefi šefice,moram se malo ulagivati.Vidjela sam onu tvoju bačvu.Takvu bačvu imam i ja ali manju i stalno imam volju nešto napraviti sa njom.Mislila sam ju malo urediti i onda ju staviti gore u dnevni boravak da mi bude ukrasna "teglica" za zelene biljke koje su sada na verandi.Imam dosta te drvenarije.Molime te koji savjet i kao da to napravim.Ima alata kod mm na tone.Međutim ja sam tatalni antitalenat za kreativnost,rekla bi moja "mala" da ja to ne vidim.Ako mi se kaže šta da napravim ja ću to uredno napraviti ali nemam ideje za kombiniranje.Tebi to ide fantastično,pa molim te udeijeli koji savjet,ako treba slikat ću ti te moje posude.
![]() |
|
![]() |
|
Slikaj Mikice,dapače- pa otvori temu ili pošalji pp- pa buš dobila krasnih ideja- ne nužno samo od mene! A to da neznaš kaj bi- sigurna sam da jednom kad počneš nebuš se mogla zaustaviti!
Danas stigla pošta, a unutra sjeme Paulownije- Hvala Hana ![]() Sad kupit zemlju i posijat pa nek se muči! Kak je ovih dana bilo kišno, što svi znate, tak se vani nije niš delalo- do jučer. Kad sam uspjela napokon prošetati, u onim ne kišnim periodima, na ružama šok- svi pupovi i polu rascvjetali pupovi su strunuli- poplesnjivili. Naravno odmah sam uzela škare i odrezala ih da se nebi slučajno iz tog razvilo nekaj još gorega. A toliko ih je bilo!! ![]() A da ne velim da su počele i gljive rasti po dvorištu! Uspjela sam svo povaljano cvijeće podignuti i zavezati da se ne polomi pa nije nastala veće šteta. A trava naravno raste ko blesava. Povrtnjak se ni ne vidi više. Sutra najavljuju ljepše i sušnije tak da nakon posla imamo radne akcije! Pljevljenje i košnja! |
|
![]() |
|
Samo da si zapišem! Ko će sve želje popamtiti
PODSJETNIK -nabaviti pljuskavicu http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=1628 - koraljni zvončić (baka bea) - škicnuti na str 10 da se prisjetim kaj još želim ![]() Teak!!! ![]() ![]() Sutra kupiti zemlju i posijati paulowniju koja je stigla- cure hvala!!! bumo probali nekaj z tog dreva nadelati! Više se nemrem sjetiti kaj je još bilo u željama!idem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kakav je to koraljni zvončić? Prvi put čujem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |