Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Korisnik | ||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moon hvala. Mnogo toga je posađeno prateći tvoje savjete. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
|
A meni draga blue sky kod tebe oduzima dah tvoj cvjetnjak, tvoje fotografije i ponajviše tvoje kreativno izražavanje. |
||
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Još malo i eto ih na oku , pa valjda će zatopliti konačnoooo, vidim da sukulent manija vlada na ovom forumu, valjda je to zato što oko njih nema puno posla a budimo iskreni izgledaju predivno pa se forumaši uz njih mogu posvetiti svojim velikim vrtovima (što je moja tiha patnja
![]() ![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti draga anđelka na posjeti. |
||
|
||
![]() |
||
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
|
Jesu li ove zeleno bijele bundevice jestive ?
![]() |
||
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Prekrasne su,vidjet ću što će biti od mojih sjemenki
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Bucka, sve je posađeno.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Prekrasni su ti sukulenti i u jako lijepim teglicama.Ja jedva čekam da svoje iznesem van.
![]() |
||
![]() |
||
agava1504 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2013 Lokacija: Moslavina Status: Offline Bodovi: 204 |
|
ja samo da mahnem...sve je jako lijepo...
![]() |
||
![]() |
||
|
Milice iskreno nisam ni pitala, a ni provjeravala jesu li jestive. Volim njihov oblik, boju, strukturu i vrlo lijepo izgledaju u jesenskim aranžmanima. Ako te zanima raspitat ću se, pa ako idem u Mađu još ti stignem i poslati jer se siju u travnju mj. |
||
|
||
![]() |
||
|
Osice, već sam napisala Milici, ako odem do Mađe kupit ću ih pa ti donesem. Mislila sam ti dati par sjemenki, ali u vrećici ih je svega pet. |
||
|
||
![]() |
||
|
Camellia hvala. Kako mi se čini da ćemo se tomu načekati. Čitam prognozu za slijedećih deset dana, pa nama poslije Uskrsa predviđaju još snijega :))) |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala agava ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Draga Karmen žao mi je što nisam imala vremena. Valjda će drugi put biti drugačije. Ja sam vaš cvijet isto posadila, samo me sada brine ovaj snijeg. A još nam ga i dalje najavljuju. Pa do kada ???? |
||
|
||
![]() |
||
|
A sada malo plavoga. Kada sam ovo slikala prije nekoliko dana najmanje što sam očekivala je snijeg, a ono .... Maćuhicama hladnoća nije naštetila ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I još nešto plavo. Kao i mnogi od nas volim plavo cvijeće. Kupljeno na tržnici prije desetak dana. Prodavačica mi o tom cvijetu nije ništa znala reći. Čekam da se vrijeme malo stabilizira pa da ga presadim u vrt. ![]() |
||
|
||
![]() |
||
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
|
Krasno plavo,ovaj cvjetak je poseban.
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Moram priznati da ovo nisam vidjela i da neznam što je, ali što je da je prekrasno je
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Ne znam ima li smisla prikazivati sličice vrta koje tek u naznakama nagovještavaju proljeća. Ali nemate pojma koliko su me jutros obradovale sunčane zrake koje su se nakon toliko tmurnih dana uspjele probiti kroz teške kišne oblake i nagovjestile lijep sunčani dan, vjetrovit, ali obasjan suncem ![]() I eto, bez obzira što se u mnogim kontinentalnim vrtovima već naveliko šareni, ipak vam želim pokazati dašak proljeća u mom vrtu.... Napokon je procvjetao i moj bijeli kukurjek ![]() pa lijepi crveni ![]() sedum je dobio prelijepu bordo ljubičastu boju ![]() pa dvije lijpe heuchere ![]() ![]() ovu sam kupila ove godine na Osječkom proljetnom sajmu za svega 15 kn. Cijena me je ugodno iznenadila...da, duplo veću jer sam je prilikom presađivanja u vrt podijelila na dva dijela. Božuri se već dugo muče, nikako da im vrijeme dopusti da se izviju i zablistaju u svoj ljpoti. Imam i bijeli i roza i najdraži starinski bordo, a i mladu sadnicu roza drvenastog . ![]() ... pa slatke plave presličice,cvjetići im bubre i čekaju samo malo sunca da prikažu svoje plavetnilo ![]() jastučac ![]() ... a ostatak samo u naznakama ![]() ![]() ![]() Evo to je dio mog cvjetnog vrta koji je kao i mi već iscrpljen od ove vlage i silnih kiša. Iscrpljen vapi za suncem...pa zato do slijedećeg lijepog sunčanog dana šaljem vam ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
|
...vidim, proljeće se budi....baš lijepo!
a što se tiče tikvica...prelijepe su...i..negdje sam pročitala da su u biti sve jestive, samo u ukrasnim nema puno mesa, pa su ostale, tj. postale...ukrasne! |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |