Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori | Stranica <1 3031323334 126> |
Korisnik | |
Leona31
Neukroćena biljka Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Andjelce ,ne mogu ti reci,jer to vise nece biti magija draga,hvala na poseti |
|
Sponzorirani linkovi | |
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo da i otavim trag
, vidim proljeće stiže a i bilo je vrijeme
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam karakter!
Rekla sam da ovamo više neću zalaziti... ali šta ću, srce vuče. Da je sve krasno, to znaš, neću ponovo nabrajati. Ali hoću da znaš da sam uživala u ljepoti... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja sam još jučer isprešetala po tvom vrtu od početka do kraja, ali se nisam oglasila ( prispavalo mi se ) , divno ti je cvijeće od izbora, do ljepote, vidi se da imaš zelene prstiće !
|
|
belica,zagreb
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod tebe je sve napredno
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh,gledaj ti mojih cura pa pravo iznenadjenje,lepo iznenadjenje hvala vam. Aralija jedva ga cekam u pravom smislu,kisa toliko pada da se plasim da ce sve istruleti,a jedva cekam da se zajedno divimo nasim cvetnim vrtovima..veliki |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma gde mi cvetoljupci mozemo imati karakter kad su cvecke u pitanju,potpuno te razumem,ja nekad zaboravim da sam gladna...heheheee,hvala ti draga sto si svratila ali jedva cekam lepse dane da stane dosadna kisa,pa da dobro ozelenim prste. |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Leona,dusice,i kod mene isti slucaj...kisa,sneg,vetar,al' nadam se da ce nasa cvetna magija da nadjaca sve to
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E ti me nasmeja do suza,polako da te ne cujem,ali ne vredi kisa pa si ostavila tragove,hvala ti na poseti |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh,kako mi prija pohvala,ali mi prija i sto te vidim,a za prstice..pa jedva cekam kad cu zaista da ih ozelenim i da nemam nokte |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala duso,samo kad pogledam tvoju lepotu,hmmm,prelepo je i kod tebe,hvala sto si bila u poseti |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako si pozitivna,hvala,kod mene jutros sunce i spremam se do Garden Centra da potrosim neki dinar ako sta nadjem interesantno,jer napolju ne moze nista da se radi bas je mokro,moji sejanci Hibiskusa napreduju ako ovako nastavi vreme moracu presadjivati... |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zelim ti dobar ulov,a hibici...ma,kod tebe sve brzinski raste,buja ne bi me cudilo da uskoro i procvetaju
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosetala sam do tebe , htjela sam vidjeti da li ima novih ljepota !
|
|
Wanessa
Pustio korijenje Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sta bi s "ulovom" ? Ima li neceg interesantnog?
|
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nista narocito sve je puno ali i sve vec vidjeno,cekacu izlozbu u aprilu. |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na poseti,nesto malo sejanaca,nikako da ogreje sunce pa da krenemo puni elana. |
|
Leona31
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima,al'necu ti kazem |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jutros sam kavicu popila kod tebe,godilo mi je..imas prekrasno cvijece
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
Odgovori | Stranica <1 3031323334 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |